David Popovici, mai romantic ca niciodată! O nouă fotografie cu campionul mondial și iubita lui care i-a pus pe jar pe fani / FOTO

David Popovici, mai romantic ca niciodată! O nouă fotografie cu campionul mondial și iubita lui care i-a pus pe jar pe fani / FOTO

După finalele la 200 şi 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot, David Popovici a intrat în vacanţă. Ei bine, acesta se pregătește să plece într-o călătorie alături de iubita sa. Și, pentru că acum are mai mult timp liber, înotătorul de performanță a distribuit pe rețelele sociale o nouă fotgrafie alături de partenera lui. Cum s-au fotografiat de această dată campionul și iubita lui.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

David Popovici este un înotător român, specializat în stilul liber. Mai mult decât atât, el este campion mondial și european în 2022 la 100 de metri și la 200 de metri în stil liber.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Totodată, în urma evoluției sale din ultima perioadă, David Popovici a devenit cel mai tânăr campion mondial la proba de 200 m liber masculin și unul dintre cei mai tineri campioni mondiali masculin din istoria înotului. Cu toate acestea, el deține recordul mondial la seniori și la juniori la proba de 100 m liber, precum și recordul mondial la juniori, la 200 m liber.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

O nouă fotografie cu David Popovici și iubita lui care i-a pus pe jar pe fani

După finalele la 200 şi 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot, David Popovici se bucură acum de vacanţă şi s-a fotografiat alături de iubita lui, Taisia Niţuleasa, cu care formează un cuplu de ceva vreme.

Știm despre Taisia Nițuleasa că fost, la fel ca iubitul ei, elevă la Liceul George Coșbuc din Capitală şi este pasionată de make-up, motiv pentru care postează pe rețelele de socializare machiaje pe care le realizează.

Mai mult decât atât, iubita lui David Popovici este pasionată de sport, dar nu practică înotul. În schimb, îi place dansul, pe care îl practică de mai mult timp.

Cine este iubita lui David Popovici

Mult timp David Popovici a preferat să rămână discret pe plan personal, și așa a reușit mult timp să o țină departe de ochii curioșilor pe cea care îl susține necondiționat. Însă, puțini sunt cei care știu că partenera de viață a campionului este destul de cunoscută pe rețelele sociale.

Pe numele ei, Taisia Nițuleasa este iubita lui David Popovici. Ei bine, tânăra adună sute de like-uri, pe pagina personală de Instagram. Concret, ea deține fotografii cu diferite tipuri de machiaje, așadar ne dăm seama că iubita înotătorului este make-up artist.

CITEȘTE ȘI: Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra de care este îndrăgostit campionul mondial are milioane de fani pe Instagram

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191