De 25 de ani hrăneşte o familie de vulpi! Povestea emoționantă a femeii care le are în grijă de atâta timp

De 25 de ani hrăneşte o familie de vulpi! Povestea emoționantă a femeii care le are în grijă de atâta timp

O femeie din Marea Britanie a devenit o senzaţie online datorită familiei de vulpi adorabile pe care o hrăneşte de 25 de ani. Sharon Hughes a primit vulpi pe veranda ei din East Kilbride, South Lanarkshire, în ultimul sfert de secol.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Având încredere în ea, animalele şi-au adus puii an de an, astfel că Sharon a ajuns să aibă grijă de generaţii întregi de vulpi. Datorită platformelor de socializare precum TikTok şi Instagram, ea a arătat lumii întregi rutina ei zilnică. Unul dintre clipurile femeii, în care ea le dă animalelor rulouri cu cârnaţi la micul dejun, a atras recent atât de multă atenţie încât presa din Marea Britanie a contactat-o ​​pentru a obţine povestea completă. Se pare că totul a început acum 25 de ani, când în grădina ei au apărut câteva vulpi. Le-a aruncat ceva de mâncare şi s-au întors a doua zi.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Sharon spune că acum se află la a patra generaţie de vulpi, opt animăluţe curioase şi flămânde care o vizitează în fiecare zi, cu excepţia a două luni în timpul sezonului de împerechere.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191