De-a dreptul ireal! Ce pensie încasează, lunar, Serghei Mizil: îi intră în cont o sumă la care nimeni nu s-a așteptat

De-a dreptul ireal! Ce pensie încasează, lunar, Serghei Mizil: îi intră în cont o sumă la care nimeni nu s-a așteptat

Serghei Mizil, unul dintre cele mai consacrate personaje ale României, le-a creat celor de acasă deseori impresia că nu este un împătimit al muncii, mulți fiind curioși cu privire la veniturile pe care le are, inclusiv pensia primită din partea statului român. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În trecut, în timpul podcastului „Pe bune”, realizat de el, împreună cu fiica lui cea mică, Ana Mizil, afaceristul a făcut o serie de mărturisiri surprinzătoare, mai ales în ceea ce privește suma infimă pe care o primește drept pensie. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Nu puține sunt vedetele care primesc o pensie mică, cu care nu s-ar putea întreține decent, dacă nu ar avea și alte venituri. Cât despre Serghei Mizil, el a mărturisit, în timpul unei discuții online cu un interlocutor, faptul că pensia pe care o primește este de de lei.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Gândiți-vă că eu am pensie și mă costă medicamentele ! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”.

La rândul lui, un alt interlocutor a ținut să-i amintească acestuia un alt aspect interesant: „Nea Serghei, ai zis că nu ai muncit vreodată la stat. Cum de ai pensie?”.

Serghei Mizil nu a ezitat să-i ofere un răspuns în stilu-i caracteristic, plin de umor și bășcălie, precizând faptul că a fost un contribuabil exemplar, care și-a plătit mereu taxele la stat. De asemenea, i-a amintit acestuia faptul că mereu a lucrat cu contract de muncă și a fost membru al Uniunii Artiștilor Plastici.

Băi, nea întrebătorule, să-ți La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”, a spus acesta. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191