De-a dreptul ireal! Ce s-a întâmplat în viața Vivianei Sposub, la scurt timp după despărțirea de George Burcea

De-a dreptul ireal! Ce s-a întâmplat în viața Vivianei Sposub, la scurt timp după despărțirea de George Burcea

În luna iulie a acestui an, destrămarea cuplului format din Viviana Sposub și George Burcea răsuna în showbiz-ul românesc. După o relație de trei ani de zile, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, fapt care a fost privit cu ochi buni de către fanii fostei prezentatoare de la „Vorbește lumea”. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În secțiunea de comentarii a unei dintre postările Vivianei Sposub pe Instagram, este suficient să arunci doar un ochi și rămâi de-a dreptul uimit de reacția fanilor. Mulți au susținut-o pe frumoasa vedetă, atunci când s-a aflat că nu mai formează un cuplu cu fostul soț al Andreei Bălan. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

În urmă cu doar câteva săptămâni, Viviana Sposub anunța, prin intermediul rețelelor de socializare, încheierea relației cu actorul George Burcea. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub, pe Instagram.

La rândul lor, o parte dintre fani au primit cu bucurie vestea despărțirii și continuă să-i amintească Vivianei că a făcut alegerea potrivită. 

Urmărită de numeroase persoane în social media, Viviana Sposub pare să înflorească după despărțirea de George Burcea. Tânăra are multe planuri pe care trebuie să le îndeplinească, dar pe lângă toate acestea, contează foarte mult susținerea de care are parte. 

„Să-i amintim și lui George cât ești de frumoasă? Sper să treceți repede peste acest hop. Se mai întâmplă. Iubirea întotdeauna învinge! Vă iubesc!”, „Erai prea bună pentru George. Puteam să jur că nu o sa fiți prea mult împreună! Acum să îți dea Dumnezeu mult noroc și sănătate, și un băiat care te merită!”, „Chiar mă întrebam când o rupeți. Trăsăturile lui ascuțite spun tot despre caracterul lui. Când vă vedeam, îmi aminteam de filmul Frumoasa și bestia. Nu te merita.”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191