De câte ori a fost căsătorită mama lui Cătălin Bordea. Tatăl comediantului a fost în „război” cu Adrian Păunescu: „L-a înjurat”

De câte ori a fost căsătorită mama lui Cătălin Bordea. Tatăl comediantului a fost în „război” cu Adrian Păunescu: „L-a înjurat”

Cătălin Bordea este unul dintre dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, însă viața lui nu a fost deloc una ușoară. Recent, a povestit despre copilăria lui grea, despre relația pe care o are cu mama lui și despre problemele personale. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Cătălin Bordea, detalii neștiute despre familie 

Cătălin Bordea s-a deschis în fața publicului și a făcut declarații despre familia sa. A spus despre mama sa care a rămas însărcinată la doar 16 ani și despre tatăl său care l-a abandonat într-un autobuz pe când avea numai 2 ani.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat, însă din cauza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra”, unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu. Acesta a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări”, a declarat Cătălin Bordea. „A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment”, povestea Bordea. 

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

 Comediantul a mărturisit că și-a văzut tatăl doar o singură dată și de atunci, drumurile lor nu s-au mai intersectat. În ciuda acestui fapt, Cătălin nu își condamnă tatăl, ci tratează subiectul cu umor, abordându-l adesea în show-urile sale de stand-up. „Dacă vreodată voi sta de vorbă cu omul ăsta îi voi spune că eu, încercând să vorbesc cu el mi-am făcut o altă familie, pe cea a soţiei lui. Mi-a mai trimis câteva mesaje de zilele mele de naştere: „La mulţi ani, tata”. Putea să fie oricine.

Cătălin Bordea: „Mama a avut mai multe relaţii”

Un robot putea trimite mesajele astea. Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii”, a povestit Cătălin Bordea.

Cu ce probleme se confruntă Cătălin Bordea 

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama este panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191