De ce a ales Adela Popescu să își facă casă la Șușani! „Cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza”

De ce a ales Adela Popescu să își facă casă la Șușani! „Cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza”

Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (46 de ani) traversează o nouă etapă a vieții lor de familie.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Sunt un cuplu frumos, au acasă trei copiii minunați, toți băieți, și nu le lipsește nimic. Doar o casă departe de agitația din București a cărei fundație au turnat-o deja la Șușani, acolo unde a copilărit prezentatoarea TV.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Am început și noi! Am turnat fundația la Șușani, mai la deal, cum se zice, de casa părinților”, ne-a mărturisit Adela Popescu la un moment dat! Și iată că visul ei deja prinde contur. Pentru că a fost vacanța copiiilor, Adela și Radu au mers din nou la Șușani să vadă cum stă treaba cu construitul și să se bucure alături de băieții lor de aerul curat de la sat.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

De ce casă la Șușani? Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc <steril>, impersonal poate. Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună. Dar noi vrem ca ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu <viață> în el. Cu legi proprii. Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arat, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vaca de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni. Nu încerc să construiesc o atmosferă idilică din viața de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât mai mult, cât timp încă sunt mici și găsesc magie în fiecare coajă de nucă. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza!”, și-a argumentat Adela Popescu ideea de a avea o casă de vacanță la țară.

Cât de răsfățată este Adela Popescu de soțul ei

Adela Popescu este o norocoasă cu așa un soț grijuliu ca Radu Vâlcan. Prezentatorul de la „Insula Iubirii” îi face toate poftele și o răsfață mereu, având grijă ca Adela să doarmă mai mult atunci când este mai obosită sau poate simte nevoia de relaxare.

O mai las să doarmă. Ei îi place foarte mult să doarmă, e foarte pofticioasă, mănâncă foarte mult. Nu se vede dar știu că are niște nevoi de care trebuie să țin cont. Și ea, la rândul ei, ține cont de nevoile mele și cred că de fapt așa funcționează o familie normală. Fericirea înseamnă atunci când partenerul este fericit, tu te hrănești cu fericirea lui și toată lumea e mulțumită”, ne-a mărturisit Radu Vâlcan într-un interviu recent pentru Click!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191