De ce a consumat Dorian Popa canabis, înainte să fie prins de polițiști. Vloggerul suferă după despărțirea de Babs: ”Nu am nicio scuză”

De ce a consumat Dorian Popa canabis, înainte să fie prins de polițiști. Vloggerul suferă după despărțirea de Babs: ”Nu am nicio scuză”

Dorian Popa a rupt tăcerea! Vloggerul a recunoscut public că s-a drogat, iar la mai mult timp distanță s-a urcat la volanul mașinii și a condus. După o săptămână de tăcere, a decis să spună lucrurilor pe nume, menționând care a fost motivul pentru care a recurs la canabis. Dorian Popa suferă după despărțirea de Babs și a fost copleșit de stările pe care le-a avut în ultima perioadă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În urmă cu aproximativ o săptămână, showbiz-ul din România a fost șocat de vestea că Dorian Popa a fost prins drogat la volan.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Mulți fani s-au așteptat ca rezultatul pozitiv al drugtestului să fie o eroare, iar probele biologice să facă lumină în acest caz. Însă, și acestea au confirmat că Dorian Popa consumase canabis.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

De ce a consumat Dorian Popa canabis, înainte să fie prins de polițiști

Având în vedere stilul de viață sănătos pe care îl promovează și faptil că este un model pentru foarte mulți tineri din România, gestul lui Dorian Popa a stârnit multe controverse în doar o săptămână. Ei bine, de această dată a ales să rupă tăcerea și să spună de ce a recurs la substanțele interzise, fiind un gest în contradictoriu cu principiile sale.

Dorian Popa a mărturisit că trece printr-o perioadă agitată din punct de vedere profesional, însă cel mai afectat este pe plan sentimental, după despărțirea de Babs.

Vestea că cei doi nu mai formează un cuplu a fost dată de ea, în urmă cu câteva zile. Dorian Popa a declarat că nu își dorea să facă public acest lucru.

El și Babs au avut o relație de 11 ani

Dorian Popa și Babs au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Vestea că au pus punct relației a fost un șoc pentru fanii lor, însă au fost discreți în ceea ce privește motivul despărțirii.

Cea care a confirmat că s-au despărțit, după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan, a fost Babs, printr-un mesaj pe Instagram. Între timp, ea s-a mutat într-o casă nouă, iar Dorian Popa se focusează pe viața profesională.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191