De ce a decis, de fapt, Gina Pistol să se retragă din televiziune. Abia acum a dezvăluit motivul: „A fost foarte, foarte greu pentru mine”

De ce a decis, de fapt, Gina Pistol să se retragă din televiziune. Abia acum a dezvăluit motivul: „A fost foarte, foarte greu pentru mine”

Gina Pistol (42 de ani), una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din România, fiind mereu implicată în campanii publicitare, dar și una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care a decis să pună o pauză în activitatea profesională.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, îndrăgita Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, a luat decizia, deși avea numeroși fani, de a se retrage, veste care i-a întristat pe telespectatori. Într-un interviu recent, vedeta a spus de ce a renunțat la televiziune și motivele care au determinat-o să ia această hotărâre.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Se pare că Gina Pistol s-a confruntat cu depresie după ce a născut și, mai mult decât atât, și cu un episod de burnout destul de urât și sindromul copilului sărac, având în vedere lipsurile din perioada copilăriei sale. Ea speră că majoritatea oamenilor au înțeles-o, mai ales că a avut și două episoade de COVID.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu.

Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: «Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet»…. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, a mărturisit Gina Pistol într-un interviu acordat

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191