De ce a fost Jador dat afară de la Survivor All Stars: „Am fost jigniți de la A la Z”. Ce reguli a încălcat

De ce a fost Jador dat afară de la Survivor All Stars: „Am fost jigniți de la A la Z”. Ce reguli a încălcat

Jador a fost dat afară de la Survivor All Stars, după ce a fugit din tabăra Faimoșilor. Daniel Pavel a spus în ediția din 28 februarie a show-ului de la PRO TV că „e cel mai dezonorant mod de a părăsi competiția”.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Jador a părăsit competiția Survivor All Stars într-un mod total neașteptat. Oboseala, dorul de casă, dar și faptul că a pierdut meciul pentru recompensă l-au făcut pe concurent să încalce regulile competiției și să fugă din tabăra Faimoșilor. La Consiliu, Daniel Pavel a luat decizia de a anunța că Jador este descalificat de la Survivor All Stars.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

„Ce nu vreau să fie aici sunt elementele de nerespectare a regulilor de aici, din Survivor. E un avanpost al civilizației umane. Nu e ușor pentru niciunul. Mai devreme, unul dintre voi a întrecut aceste limite ale conviețuirii în Survivor România All Stars. Unul dintre voi a depășit orice limită astăzi. Acest unul dintre voi e în tribul Faimoșilor și acest unul dintre voi, cu părere de rău, este Jador”, a început prezentatorul să explice.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Jador a declarat că a avut o cădere nervoasă și se aștepta să fie înțeles. „Sunt doar supărat, am o zi proastă. Dacă dumneavoastră ați înțelege că e clar o chestie care chiar mă deranjează, că nu plec de nebun așa”, a încercat să se explice concurentul.

„Acest joc e iubit tocmai pentru că are rigori, are regulamente. Sunt sigur că mulți ați vrea să vă duceți departe. Dar ne opresc regulile de viață împreună. Pentru toate astea, pentru tot ce înseamnă ieșirea din afara regulilor, eu zic așa: în acest moment, tu, concurent Jador, la Survivor All Stars, vei părăsi competiția și vei fi descalificat. Sunt de feluri în care poți părăsi competitia, desigur că acesta este cel mai dezonorant”, a mai completat Dan Pavel, în timp ce Jador s-a ridicat, și-a luat torța și a plecat fără să privească în urmă.

Întrebați despre colegul lor, Cătălin Moroșanu i-a povestit lui Daniel Pavel, cu lux de amănunte, care a fost strategia lor pentru acest consiliu, apoi de ce Jador a reacționat în acel fel. „Jador așa a spus: «votați-mă pe mine, să plec eu acasă». Eu acum plec acasă! Și zic: «ce ai pățit, omule, te-ai sucit în halul ăsta? Ce s-a întâmplat cu tine?»”.

„Nu mă interesează. Eu sunt Jador, plec când vreau eu”, ar fi fost replica artistului.

„Noi, echipa ne-am simțit, pe lângă faptul că am fost jigniți de la A la Z, am simțit că nu contăm”, a spus Moroșanu.

În ediția de joi, 29 februarie 2024, a show-ului Survivor All Stars, a avut loc un noul duel eliminatoriu.

Pentru că Faimoșii au pierdut jocul de imunitate, au fost nevoiți să nominalizeze doi dintre propriii coechipieri spre eliminare. Pentru a nu mai „sacrifica” alte fete, strategia comună a fost să-i trimită la duel pe Cătălin Zmărăndescu și Cătălin Moroșanu.

La finalul duelului, Cătălin Moroșanu a fost concurentul care a fost eliminat de la Survivor All Stars, în timp ce Cătălin Zmărăndescu continuă competiția în Republica Dominicană.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191