De ce a murit mama Laurei Cosoi! Apropiații, șocați de decesul femeii! Care era starea ei de sănătate în ultima perioadă: ”Era o doamnă în adevăratul sens al cuvântului”

De ce a murit mama Laurei Cosoi! Apropiații, șocați de decesul femeii! Care era starea ei de sănătate în ultima perioadă: ”Era o doamnă în adevăratul sens al cuvântului”

La numai trei ani de la moartea tatălui ei, Laura Cosoi mai are parte de o pierdere imensă. Astăzi, mama actriței a încetat din viață fulgerător, iar anunțul trist a fost făcut chiar de către vedetă. Apropiații familiei fac declarații, în exclusivitate pentru , și ne spun și ce s-a întâmplat, de fapt. În ce stare se afla Ligia Cosoi în ultima perioadă.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

După ce în urmă cu trei ani de zile Laura Cosoi și-a condus tatăl pe ultimul drum după ce bărbatul s-a infectat cu COVID-19, acum din păcate actrița mai are parte de încă o pierdere imensă. Astăzi, cunoscuta vedetă a anunțat pe paginile ei de socializare că mama ei a încetat din viață, fără a dat însă mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Actrița trece prin clipe extrem de grele și momentan nu a povestit fanilor despre vestea șocantă pe care a dat-o, însă reporterii au stat de vorbă cu apropiații Ligiei Cosoi, mama Laurei Cosoi, care ne-au oferit mai multe informații despre aceasta.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Din ce cauză a murit mama Laurei Cosoi! Apropiații, șocați de vestea tristă

Se pare că, după ce în anul 2021 femeia câștige lupta cu o boală nemiloasă, cancerul de col uterin, această boală ar fi recidiviat de puțin timp, ceea ce dus într-un final la deznodământul tragic. Cântăreața Dya, cea care a colaborat ani de zile cu Ligia Cosoi pe partea de mișcare scenică, spune că mama Laurei Cosoi era o femeie în adevăratul sens al cuvântului, un om cu totul special.

Interpretă are numai cuvinte de laudă la adresa mamei Laurei Cosoi, care astăzi a pierdut lupta cu boala nemiloasă. Dya susține că Ligia Cosoi i-a fost aproape în cele mai importante momente din viață și tot timpul a avut o mulțime de lucruri de învățat de la ea.

Ultima oară când a vorbit cu mama Laurei Cosoi a fost în urmă cu aproape doi ani, însă în tot acest timp au avut noroc să se mai vadă prin intermediul rețelelor de socializare. Dya mărturisește că Ligia Cosoi era o femeie cum rar a întâlnit și tot timpul a avut parte de ajutorul și sprijinul acesteia, în carieră și nu numai.

Boala recidivase, dar cu toți sperau că va învinge din nou

Mai mult de atât, Dya mai spune că nici nu vrea să-și imagineze prin ce momente grele trec fetele cunoscutei dansatoare profesioniste. Cântăreața susține că a sperat până în ultimul moment că Ligia Cosoi va învinge din nou boala nemiloasă, așa cum a făcut-o și în urmă cu trei ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191