De ce a plecat Andreea Antonescu de acasă. Vedeta, acuzații dure la adresa tatălui său: „Ni se reproșau foarte multe”

De ce a plecat Andreea Antonescu de acasă. Vedeta, acuzații dure la adresa tatălui său: „Ni se reproșau foarte multe”

Despre Andreea Antonescu știm deja că nu a avut deloc parte de un trecut ușor. În ciuda succesului răsunător și a liniștii de care are parte în prezent, nu putem uita asprimea cu care atât ea, cât și Andreea Bălan erau tratate, la vremea aceea, de regretatul tată al Andreei Antonescu.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Andrei Antonescu nu a fost doar părintele vedetei, ci și impresarul trupei Andree, care ridica în picioare stadioane de fani și a creat o atmosferă de neuitat a anilor 2000

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

De ce a plecat Andreea Antonescu de acasă, la începutul carierei sale 

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

În ciuda faptului că apăruseră zvonuri care o acuzau ca a fugit de acasă după ce a împlinit vârsta de 18 ani, tânără Andreea Antonescu avea grijă încă de pe atunci să lămurească publicul și să spună lucrurilor pe nume

Mai concret, mărturisea ea, ceea ce s-a considerat o „fugă” a fost, de fapt, o evadare din viața cumplită care o ținea captivă atunci.

Atât impresarul cât și omul Andrei Antonescu era extrem de aspru cu cele două, amenințând-le cu faptul că la orice oră le poate da afară din trupă, atât timp cât nu respecta regulile lui. 

„Mă bucur foarte mult că ați spus că am plecat de acasă și nu că am fugit de acasă, așa cum am fost acuzată. Stăteam și mă gândeam: oare cum ar fi să fugi de acasă, într-adevăr? Să o iei la fugă pe străzi?

Vă dați seama că dacă am plecat nu am plecat pentru că mi s a urcat vedetismul la cap, pentru că sunt celebră, am bani, am de toate, și hai să-mi iau și eu lumea-n cap.

Nu ăsta este motivul, ci din cauza faptului că nu am mai suportat tratamentul la care eram eu supusă de către tatăl meu.

Tratamentul venea și din partea tatălui, și din partea impresarului Andrei Antonescu.

Din calitate de impresar, și mie și Andreei Bălan ni se reproșau foarte multe, cum ar fi că noi fără dânsul nu am putea face nimic, la orice oră el ar putea să ne înlocuiască pe noi în trupă: dacă una din noi se supără sau dacă una din noi nu ascultă de el, pentru că de bine, de rău, nici eu, nici Andreea nu am ieșit din cuvântul lui și nu am făcut nicio prostie, bineînțeles, ne va înlocui în trupă.”, povestea Andreea Antonescu, pe vremuri. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191