De ce a vrut Dana Roba să divorțeze de soțul care ieri a torturat-o cu ciocanul până a lăsat-o inconștientă! Apropiații știau de problemele din căsnicia celor doi

De ce a vrut Dana Roba să divorțeze de soțul care ieri a torturat-o cu ciocanul până a lăsat-o inconștientă! Apropiații știau de problemele din căsnicia celor doi

Dana Roba se zbate pe un pat de spital să trăiască, asta după ce ieri vedeta a fost torturată de bărbatul cu care are două fetițe. Daniel și-a ieșit din minți și a bătut-o cu bestialitate pe încă soția lui, căci erau în proces de divorț, până când a lăsat-o inconștientă. Apropiații știau de problemele din familia lor și știau și motivul pentru care se separă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Mai erau doar câteva zile până când urma să aibă loc termenul final în procesul de divorț între Dana Roba și soțul ei, tatăl celor două fetițe pe care le au împreună, însă ieri bărbatul și-a ieșit din minți. În timp ce vedeta ar fi dormit, Daniel a luat un ciocan și a lovit-o cu bestialitate pe vedetă unde a nimerit, cel mai grav la nivelul craniului.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Abia după câteva ore a anunțat poliția de ceea ce a făcut, iar la fața locului s-au deplasat echipajele care au găsit-o pe Dana Roba inconștientă. De urgență, aceasta a fost dusă direct la spital unde a intrat într-o operație pe creier ce a durat 12 ore, însă starea sa e în continuare una critică.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Motivul pentru care Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul care ieri a torturat-o cu ciocanul

Reporterii au luat legătura cu apropiații Danei Roba, care ne-au declarat că știau că vedeta are probleme în familie, însă de fiecare dată încerca să nu-și spele rufele în public. Prietenii spun că bărbatul nu era de fel agresiv, însă se comporta destul de urât cu ea, iar Dana Roba nu avusese o căsnicie deloc fericită.

Mai mult de atât, sursele noastre ne mai zic că Dana Roba se plânsese la prieteni că vrea să divorțeze pentru a nu-și mai crește fetele în stres. Vedeta nu doar că era mamă și soție, dar ea era și singura sursă de venit din casă, căci bărbatul nu se mai ocupa cu nimic, după cum spun apropiații, și doar avea grijă de copii în timp ce Dana Roba se afla de dimineața și până seara la salon pentru a câștiga bani, bani cu care și-a cumpărat apartamentul în care și-a locuia cu bărbatul și fetițele lor.

La aflarea veștii că va fi părăsit de soție, ea înaintând actele de divorț, bărbatul nu ar fi fost în niciun caz de acord cu această decizie, după cum mai spun sursele , iar acesta ar fi fost și motivul pentru care și-ar fi ieșit din minți și a lovit-o cu bestialitate.

Apropiații sunt șocați de tot ceea ce s-a întâmplat și se roagă acum pentru starea de sănătate a Dana Roba, care în continuare este foarte gravă și pentru care medicii sunt rezervați.

Soțul Danei Roba a fost arestat!

Oamenii legii au decis ca pentru 24 de ore soțul Danei Roba să stea arestat, urmând ca ulterior această măsură să fie prelungită. Bărbatul a fost cel care a alergat poliția și salvarea, însă abia la câteva ore după ce și-a lăsat partenera de viață să zacă inconștientă, în urma loviturilor dure pe care i le-a aplicat.

Potrivit surselor, acesta ar fi premeditat totul, astfel că le-ar fi dus pe fetițe la bunici cu puțin timp înainte, el asigurându-se astfel că va rămâne în locuința lor doar cu cea care urma să-i devină fostă soție în curând.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191