De ce este bine să pui sare în cafea. Secretul cunoscut de 2 din 10 români

De ce este bine să pui sare în cafea. Secretul cunoscut de 2 din 10 români

Cafeaua este una dintre cele mai iubite băuturi din întrega lume. Este versatilă și se poate consuma într-o mulțime de combinații. Iată ce beneficii are, în amestec cu sarea.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Laptele, zahărul sau mierea sunt cele mai populare „ingrediente”, pe care oamenii le aleg pentru a da gust cafelei. Poate să pară ciudat, dar unii preferă cafeaua cu sare. Deși pare bizar, această combinație este la modă în prezent.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În Siberia, Turcia şi în Ungaria, acest obicei este destul de popular. Se pare că sarea neutralizează o parte din gustul amar al cafelei şi îi oferă o aromă specială.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Alton Brown, autorul multor cărţi de bucate şi expert în ştiinţe alimentare susține că este necesar să adăugăm un vârf de sare Kosher la o ceaşcă de cafea.

Sarea Kosher are o granulaţie mare, care nu trece prin procesul de rafinare, are un gust aparte şi este folosită de mulţi bucătari în multe reţete, potrivit adevarul. 

Indiferent cât de multă cafea bem în fiecare zi, doar puțini dintre noi știu că această băutură poate fi transformată complet, cu ajutorul mentei.

Menta poate oferi un gust inedit și subtil băuturii voastre. Se pare că această combinație incredibilă nu are doar un gust aparte, ci și unele avantaje extrem de practice.

De exemplu, puteți avea o respirație mai proaspătă de-a lungul zilei, datorită acestei băuturi unice. De asemenea, gustul unic vă poate ajuta să scăpați de stres, la finalul unei zile dificile.

În general, una sau două frunze sunt suficiente, iar tot ce trebuie să faceți este să le introduceți în cană. De asemenea, mai există și un alt avantaj pe care menta îl poate avea în cafea. Ea va aduce un conținut mai ridicat de fier și magneziu, care vă vor da mai multă energie și vitalitate de-a lungul zilei. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191