De ce etnie era Rona Hartner. Care au fost originile regretatei actrițe și cântărețe

De ce etnie era Rona Hartner. Care au fost originile regretatei actrițe și cântărețe

Joi dimineață, 23 noiembrie 2023, o veste tristă a adus multă suferință în showbiz-ul românesc. După ce ani la rând a sperat că o să învingă boala cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, Rona Hartner a trecut în neființă. Regretata actriță și cântăreață s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani. Iată de ce etnie era Rona Hartner!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

La data de 23 noiembrie 2023, Rona Hartner a murit, după o lungă luptă cu cancerul. Ani la rând a urmat zeci de tratamente, însă, din păcate, boala a recidivat, la scurt timp după ce s-a tratat pentru a doua oară.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Etnia de care aparținea Rona Hartner

Știm depre Rona Hartner că s-a născut la data de 9 martie 1973, în București. Apoi, regretata cântăreață a urmat cursurile școlii de limba germană din Capitală, în perioada 1979 – 1991, iar asta pentru că artista era de origine germană pe partea tatălui ei.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Apoi, după ce a încheiat studiile gimnaziale, a mers la Școala de Muzică Titu Maiorescu și a urmat, totodată, și cursuri la Academia de Teatru și Film din București.

După aceea, patru ani mai târziu a jucat în primul său film, „Străinul nebun”, producție care s-a filmat în România. Pentru Rona Hartner, de-a lungul timpului, au urmat multe a;te proiecte, datorită cărora a reușit să între în sufletul românilor și nu numai.

Care au fost originile regretatei actrițe și cântărețe

De-a lungul anilor, s-a scris despre Rona Hartner cum că ar fi de etnie rromă, însă aceasta a negat de mai multe ori acest lucru, deși îi iubea enorm pe cei de această etnie.

Însă, vă spunem că regretata cântăreață avea origini germane și românești.

CITEȘTE ȘI: Cui i-a lăsat Rona Hartner întreaga avere. Regretata actriță și-a făcut testamentul cu două luni înainte de deces: „Banii pe care eu îi strâ”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191