De ce Grecia este plină de pisici. Motivul uluiește toți turiștii

De ce Grecia este plină de pisici. Motivul uluiește toți turiștii

Dacă ne numărăm printre românii care își petrec vacanțele în Grecia, aunci, mai mult ca sigur, am observat deja un fenomen aparent bizar, în această țară! Față de alte locuri de pe glob, aici vom putea găsi pe străzi mult mai multe pisici decât ne-am aștepta! Însă, care este motivul pentru care aceste feline sunt atât de comune în Grecia?

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Un număr uriaș de români își petrec, în fiecare vară, vacanțele în Grecia, iar dacă ne numărăm printre aceștia, aunci, mai mult ca sigur, am observat deja un fenomen aparent bizar, în această țară superbă!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Față de alte locuri de pe glob, în Grecia vom putea găsi pe străzi mult mai multe pisici decât ne-am aștepta! Însă, care este motivul pentru care aceste feline sunt atât de comune în această țară? Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la , motivul ne va surprinde pe fiecare dintre noi!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Indiferent pe ce insulă a Greciei ne aflăm, și cu siguranță avem de unde alege (în această țară există undeva în jur de 1200, până la 600 de insule!), cu siguranță că am observat numărul ridicat de feline care își fac apariția peste tot! Ei bine, se pare că acestea domină peisajul orașelor grecești de secole întregi!

Iar în privința motivului acestei popularități uriașe, ei bine, se pare că totul ține de programele guvernamentale! Sau, mai bine zis, de lipsa acestora! Mai precis, guvernul grec nu are un program de strângere a pisicilor vagaboande, iar împreună cu iernile blânde, acest lucru înseamnă că pisicile au o viață foarte lejeră în Grecia.

Iar pe lângă aceste motive, se pare că pisicile sunt, oricum, extrem de populare, în această țară! Localnicii adoră aceste feline, care nu sunt considera a aparține unei singure persoane, ci întregii comunități locale. Toată lumea le oferă hrană și are grijă de sănătatea acestora, iar până și turiștii usnt captivați de cât de piretenoase sunt pisicile din Grecia.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191