De ce nu e bine să ții în casă o vază goală. Ce flori trebuie să pui toamna aceasta pentru a avea noroc și bunăstare

De ce nu e bine să ții în casă o vază goală. Ce flori trebuie să pui toamna aceasta pentru a avea noroc și bunăstare

Mare atenție! Această greșeală pe care o fac milioane de oameni atrage ghinionul și lucrurile rele în viața ta! Este vorba despre un obicei pe care mulți nu-l bagă în seamă. Vorbim despre lăsarea vazelor goale în casă. Poate nu mereu puneți flori în vazele voastre, dar trebuie să știți că acest lucru nu este deloc benefic!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cel mai bine este să ai plante proaspete și vibrante în casa ta, deoarece plantele moarte sau uscate pot simboliza stagnarea și lipsa de creștere. Este recomandat să le înlocuiești cu plante sănătoase care promovează vitalitatea și energia pozitivă. În această perioadă frumoasă de toamnă este bine să îți umpli casa cu crizanteme proaspete. Crizantemele sunt considerate plante care aduc noroc și bunăstare în Feng Shui. Ele simbolizează longevitatea și sunt adesea folosite în decorarea casei pentru a atrage energii pozitive.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În Feng Shui, obiectele ascuțite pot crea o formă de energie agresivă cunoscută sub numele de sha chi. Așadar, dacă sunteți un fan al acestor plante de deșert, mai bine păstrați-le în aer liber sau într-un spațiu în care nu petreceți prea mult timp. În locul cactusului, ce zici de niște plante cu frunze rotunjite? Acestea pot aduce un sentiment de pace și calm în spațiul tău și atrag multă prosperitate și iubire în casă.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Deși este mult mai probabil să avem apă stagnantă afară, în grădinile noastre (ceea ce este, de asemenea, rău pentru Feng Shui-ul grădinii noastre), apa stagnantă din fântânile de interior sau chiar din acvarii poate atrage energii negative în casă. După cum sugerează și numele, se crede că apa stagnantă reprezintă stagnare și energie captivă. În timpul sezoanelor de primăvară și de vară, este recomand să te asiguri că orice elemente de apă, cum ar fi fântânile sau acvariile, sunt bine întreținute și că apa este menținută curată și curgătoare.

Buchetele vii de flori sunt ideale pentru casă și pentru ca energia Feng Shui să se reîmprospăteze. Totuși, lăsarea vazelor goale la vedere, mai ales atunci când sunt lăsate pline de apă, poate accentua singurătatea în viața ta și îți poate scădea norocul în relații. Acestea ar trebui să fie întotdeauna așezate într-un dulap, departe de vedere, sau umplute cu flori superbe rotunjite.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191