De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Antonescu și Traian Spak: „Nu am fi vrut după 14 ani să murdărim cu lucruri mici.”

De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Antonescu și Traian Spak: „Nu am fi vrut după 14 ani să murdărim cu lucruri mici.”

În iarna anului trecut, Andreea Antonescu (40 de ani) a divorțat de Traian Spak (40 de ani), bărbatul alături de care o leagă fiica lor, Sienna, dar și o prietenie adevărată și sinceră. Deși nu mai formează un cuplu, artista are o relație extrem de apropiată cu fostul soț. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Andreea Antonescu și Traian Spak au rămas în relații foarte bune după divorț, astfel că vedeta găsește sprijin și refugiu în el, cum și el, de altfel, face. Despre motivul divorțului și relația lor de acum, a vorbit chiar Andreea Antonescu, recent. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Andreea Antonescu, adevărul despre divorțul de Traian Spak 

Invitată în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, iubita cântăreață și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și nu s-a sfiit să vorbească despre relația cu fostul ei soț, Traian Spak. 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Întrebată de motivul care a dus la despărțire, Andreea Antonescu, sinceră și asumată fiind, a mărturisit că frumusețea anilor petrecuți împreună nu ar fi vrut să fie „murdărită cu lucruri mici”, mai ales că se află pe două continente diferite, ea în România, iar Traian în America. 

„Nu știu ce rezervă viitorul și n-am știut vreodată. Ba mai mult, viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Pot să-ți spun strict ce-am făcut până în momentul acesta, ce poate mi-ar plăcea să se întâmple, dar știu că și aici intervine Dumnezeu și spun: ok, las în voia Ta, pentru că știi mai bine pentru mine.

Noi am fost sinceri unul față de celălalt încă de la început, și pentru că noi am avut o relație construită pe respect, bun simț, iubire și n-am fi vrut, ținând cont de faptul că eram pe două continente separate, nu am fi vrut după 14 ani să murdărim cu lucruri mici”, a dezvăluit Andreea Antonescu, în cadrul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici. 

Andreea Antonescu: „Îmi este prieten adevărat în continuare” 

Artista a vorbit despre stadiul relației lor, astfel aflăm că, respectul și sinceritatea de care ambii au dat dovadă, au fost cheia pentru o bună comunicare, dar și pentru menținerea unei prietenii sincere și autentice, chiar și după divorț. 

„Am respectat ce-a fost între noi, ne-am respectat unul pe celălalt și nu vrem să ne dezicem de la noi. Și probabil nu cred, nu știu, dar probabil că s-ar fi ajuns la niște lucruri mici.

Traian este un om foarte bun. Îmi este prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt atunci când este cazul. Ne întristăm și încercăm să ne sfătuim unul pe celălalt, pentru că e un om care merită. Este un om care întotdeauna a vorbit foarte frumos cu și despre mine, întotdeauna a vorbit calm.

E un om pe care-l respect mult și sunt convinsă că până la final va fi unul dintre oamenii apropiați sufletului meu.”, a mai spus vedeta, la podcast. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191