De ce s-au luat la bătaie, de fapt, Prodanca și Reghe. A recunoscut abia acum! „Nu se poate să decad așa!”

De ce s-au luat la bătaie, de fapt, Prodanca și Reghe. A recunoscut abia acum! „Nu se poate să decad așa!”

Anamaria Prodan (50 de ani) a făcut noi dezvăluiri privind conflictul violent pe care l-a avut, anul trecut, cu Laurențiu Reghecampf, în fața vilei sale de la Snagov. Impresara a mărturisit de la ce a pornit, practic, scandalul.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie, chiar în mijlocul străzii, vineri, 23 septembrie 2022, conflictul violent având loc chiar pe straduța din fața vilei impresarei de la Snagov.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost filmată, iar imaginile postate în mediul online cu impresara şi antrenorul împărțindu-și palme şi pumni, în plină stradă, au făcut atunci înconjurul Internetului.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

La un an de la episodul de pomină, care s-a sfârșit la Poliție, Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri privind motivele de la care ar fi pornit scandalul între ea și Laurențiu Reghecampf.

Impresara consideră bătaia cu pricina o greșeală, care i-a pătat serios imaginea la acel moment.

Anamaria Prodan: „Eu nu am cum să devin o golancuță de asta”

Au fost niște greșeli făcute din frustrare atunci când ne-am bătut. Atunci mi-am dat seama că mă duc după el într-o zonă urâtă. Eu nu am cum să devin o golancuță de asta. Am zis: eu o fac de râs pe mama, îmi fac de râs părinții, nu se poate așa ceva! Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?”, a spus impresara, în podcastul „Tare de tot”, al lui Viorel Grigoroiu.

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) au avut, în seara zilei de vineri, 23 septembrie 2022, un conflict violent, chiar în fața vilei impresarei de la Snagov.

S-a ajuns la violență fizică, iar cei doi și-au împărțit atunci câteva lovituri, după care au ajuns la secția de Poliție. Autoritățile au deschis, la acel moment, mai multe dosare penale și au emis ordine temporare de restricție.

Motivul de la care ar fi pornit „lupta” dintre cei doi ar fi fost legat de faptul că Reghecampf i-ar fi cerut explicații Anamariei Prodan pentru faptul că le-ar fi trimis mesaje sutelor de invitați la botezul fiului său Liam, în care tehnicianul ar fi fost denigrat. Discuția din stradă ar fi escaladat și astfel s-a ajuns la scandal, și chiar bătaie.

În plus, antrenorul s-ar fi enervat și pentru faptul că Anamaria Prodan l-ar fi acuzat că a sustras niște bunuri comune de valoare din casă.

Va face film după viața ei cu Reghe!

Anamaria Prodan a anunțat, cu acest prilej, că povestea ei tumultuoasă de viață va fi transpusă într-un film de către regizorul Iura Luncașu, cu care a colaborat și pentru comedia „Complotul bonelor”.

Am suferit foarte mult în perioada asta. Copiii m-au ajutat. I-am povesit lui Iura și a zis: Ana putem face un film de Oscar cu viața ta. Greșeala a fost la mea. Mi-au zis toți atunci când l-am luatReghe: Ana, vezi că apa cu uleiul nu se amestecă”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Divorțul nu s-a pronunțat!

Anamaria Prodan nu și-a încheiat nici acum socotelile cu Laurențiu Reghecampf.

Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?!”, a mai declarat Anamaria Prodan, în podcastul cu Viorel Grigoroiu.

Cei doi soți se vor vedea, din nou, la tribunal, pentru a tranșa divorțul, abia în luna iunie a anului viitor.

Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191