De ce și-a dat demisia Denise Rifai de la Realitatea TV? Abia acum a spus tot adevărul! „Nu sunt de vânzare!”

De ce și-a dat demisia Denise Rifai de la Realitatea TV? Abia acum a spus tot adevărul! „Nu sunt de vânzare!”

Denise Rifai este considerată una dintre cele mai apreciate moderatoarea tv din România. În momentul de față, Denise prezintă emisiunea care adresează 40 de întrebări incomode celor mai importante celebrități din țară, dar și oamenilor politici. Jurnalista a lucrat timp de aproape nouă ani la Realitatea TV. Plecarea de la postul tv care a consacrat-o a fost un moment crucial, dar și dureros pentru cariera ei.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Denise Rifai (36 de ani) a lucrat timp de aproape nouă ani la Realitatea TV, apoi la Realitatea Plus. A fost postul de televiziune care, practic, a și consacarat-o. În 2020, vedeta și-a dat demsia. A fost una dintre cele mai grele decizii luate în viața sa.într-un fel, căci atunci oamenii în care a avut încredere au trădat-o.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

La trei ani de la lecarea de la Realitatea TV, Densie Rifai a dezvăluit ce s-a întâmplat în acele momente cruciale pentru cariera sa.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Povestea vieții mele… eu când am luat decizia, a fost cea mai dureroasă, să plec din zona pe care eu o iubeam foarte mult, o zonă de confort… iubirea asta a mea pentru politică și pentru a face lucrurile să se întâmple.

A trebuit să iau decizia de a-mi da demisia într-o secundă pentru că am primit un telefon care a fost contrar tuturor principiilor mele de viață. Am decis și am spus că eu nu sunt de vânzare orice ar însemna acest lucru, mi-am dat demisia pe loc, am sărit în gol, nu aveam nimic pregătit, nimic planificat”, a povestit Denise Rifai, la Ego Life cu Dana Săvuică.

După demisia de la Relitatea TV, a venit imediat propunerea din partea Kanal D Denise a plâns atunci când a văzut noul proiect, care i se potrivea mănușă.

Au început negocieri cu mai multe televiziuni și Kanal D a venit cu acest proiect în care m-am regăsit. Din prima secundă în care l-am văzut mi-au dat lacrimile pentru că era acea femeie jurnalist care venea înapoi și punea întrebările ei oamenilor de putere din țara, din Turcia, țara de unde noi am adus acest format.

Așa fac eu la 40, aduc oameni de putere, putere nu înseamnă doar putere administrativă, toate acele personalități pe care România le are, lume politică, lume sportivă, lume de showbiz. Oameni care au făcut ceva în viața lor, oameni care sunt recunoscuți, care au un public al lor”, a mai spus vedeta Kanal D.

Denise Rifai activează de mai mulţi ani în presa românească. A terminat Academia de Studii Economice din Bucureşti, secţiunea de Arabă-Engleză, dragostea pentru limba arabă fiindu-i insuflată de către tatăl ei.

Acesta este iordanian, însă are cetățenie română, și a cunoscut-o pe mama realizatoarei TV în timp ce era la student la Arhitectură în România. S-a îndrăgostit de frumoasa româncă și astfel a venit pe lume Denise Rifai.

Jurnalista și-a început cariera ca prezentator la un post de radio, apoi a urmat televiziunea. A lucrat ca reporter economic la Realitatea TV, apoi ca moderator de știri. După 10 ani de emisiuni politice. Denise Rifai a decis să facă o schimbare în carieră și a acceptat propunerea Kanal D.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191