De ce trebuie să dormi cu un cuțit sub pernă. Tot mai multe persoane fac asta

De ce trebuie să dormi cu un cuțit sub pernă. Tot mai multe persoane fac asta

Când vine vorba despre ustensile de bucătărie, putem spune fără să exagerăm că nimic nu poate fi mai util decât un cuțit. De la gătit, până la tăierea unui ambalaj greu de desfăcut, acest obiect este crucial în orice casă. Însă, pe lângă practicalitate, există și o mulțime de superstiții legate de acesta. Iar una dintre cele mai bizare spune că trebuie să dormim cu un cuțit sub pernă!

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Dacă stăm să ne gândim la cât de utile ne sunt diversele ustensile din bucătărie, probabil că vom vedea că niciuna dintre acestea nu reușește să depășească cuțitul. Fie că pregătim ceva de mâncare, ori tăiem un ambalaj buclucaș pe care nu îl putem desface, cuțitul este unul dintre cele mai utile obiecte pe care le vom avea în bucătăria noastră. Însă, potrivit unei tradiții din China, el poate fi mai mult decât atât!

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Pe lângă practicalitatea din bucătărie, cuțitul poate fi și o nebănuită sursă de noroc, conform tradiției. Iar modul în care putem dobândi acest noroc este unul care, cu siguranță, vă va surprinde! Mai precis, tot ce trebuie să faceți este să dormiți cu un cuțit sub pernă! Potrivit folclorului chinezesc, acest obiect este și o armă puternică, iar dacă dormiți cu ea sub pernă veți reuși să speriați toate spiritele negative!

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

În China, o mulțime de oameni cred în această superstiție și dorm cu un cuți sub pernă! Însă, nu ar trebui să vă mire dacă acest obicei ceva mai bizar vă va speria și soțul îndeajuns încât să doarmă câteva nopți pe canapeaua din sufragerie!

Tradiția chineză nu este singura care vorbește despre cuțite drept arme care țin ghinionul la distanță. Ceva mai aproape de noi, în Grecia, o tradiție asemănătoare spune că dormitul cu un cuțit sub pernă va ține la distanță coșmarurile! Însă aveți grijă, este necesar un cuțit cu mâner negru!

Iar în mai multe țări din Europa există credința că dacă oferi un cuțit drept cadou la o nuntă, tinerii însurăței vor avea parte de un mariaj haotic, care nu va rezista prea mult!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191