De ce trebuie să punem pâine la varza murată? Trucul ingenios care ne scapă de o mare problemă

De ce trebuie să punem pâine la varza murată? Trucul ingenios care ne scapă de o mare problemă

Deja am ajuns la mijlocul lunii noiembrie, iar pentru gospodinele din țara noastră, această perioadă din an este cea în care pregătesc murăturile pentru iarnă! Există nenumărate rețete și sfaturi pe care le vom găsi pentru a face murăturile perfecte, însă indiferent de ce ingrediente folosim, mereu ne vom confrunta cu o problemă serioasă! Din fericire, aceasta se poate rezolva cu o simplă pâine!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Calendarul nu ne minte niciodată, iar, după cum putem observa, deja am ajuns la mijlocul lui noiembrie! Ei bine, pentru gospodinele din țara noastră, această perioadă din an este cea în care pregătesc murăturile pentru iarnă, pe care de abia așteptăm cu toții!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Pe Internet putem vedea că există nenumărate rețete și sfaturi ingenioase pe care le vom găsi, pentru a face murăturile perfecte, însă indiferent de ce ingrediente folosim, mereu ne vom confrunta cu o problemă serioasă, cel puțin când vine vorba despre varza murată! Din fericire, aceasta se poate rezolva cu o simplă pâine!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Mai precis, problema este că, de cele mai multe ori, varza poate să iasă mult mai sărată decât anticipam inițial! Poate că am scăpat prea multă sare în saramură, am pus prea puțină apă, sau cine știe în ce punct al rețetei a intervenit problema, însă realitatea este că varza prea sărată este o situație mult mai comună decât am crede! Ei bine, un truc ingenios ne spune că putem scăpa de problemă folosind doar puțină pâine!

Mai precis, tot ce trebuie să facem este ca înainte să începem să gătim, să punem varza murată în apă rece! Atenție, folosiți îndeajuns de multă apă încât cea mai mare parte din varză să fie acoperită!

Apoi, pe lângă varza murată trebuie să puneți câteva bucăți de pâine! Evident, cel mai bine este ca aceasta să fie lăsată înainte să se întărească, pentru a nu se dizolva imediat în apă! Pâinea va funcționa ca un adevărat burete pentru sare și ne va scăpa de problemă!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191