De ce trebuie să punem sare în chiuvetă. Trucul la care apelează multe gospodine

De ce trebuie să punem sare în chiuvetă. Trucul la care apelează multe gospodine

Este un truc ingenios, pe care mulți instalatori îl foloseau înainte. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre noi au uitat astăzi despre această metodă simplă și ingenioasă care ne poate scăpa de o problemă serioasă. Însă, dacă dorim să scăpăm rapid de o anumită problemă, putem să încercăm să punem sare în chiuveta de la bucătărie!

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Poate că atunci când auzim pe cineva spunându-ne să punem sare în chiuveta de la bucătărie, ni se va părea ceva destul de bizar, care probabil că nu mare efect în realitate. Cu toate acestea, banala sare era folosită pentru a scăpa de o problemă care dă bătăi de cap fiecăruia dintre noi și care ne obligă să pierdem mereu timp și bani pentru a o rezolva.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Mai precis, fie că vorbim despre chiuveta de la bucătărie, ori cea de la baie, putem încerca să punem sare în aceasta pentru a o desfunda! Pe lângă rolul pe care îl are atunci când gătim, sarea este foarte utilă și pentru eliminarea problemelor cu țevile înfundate! Iar dacă acest truc ingenios funcționează, vom scăpa de nenumărate cheltuieli și bătăi de cap. Mai mult decât atât, această metodă este extrem de simplă!

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Ei bine, dacă vrem să apelăm la ajutorul acestui truc ingenios, tot ce trebuie să facem este să turnăm sare în chiuvetă, iar apoi să o lăsăm să își facă efectul peste noapte, sau, cel puțin de-a lungul a câteva ore. Apoi, trebuie să turnăm apă fierbinte în chiuvetă, care va topi orice se află pe țevi, blocându-le. Cam 2 litri de apă ar trebui să fie suficienți pentru a scăpa de țevile înfundate.

Iar dacă vrem să ne asigurăm că această metodă este chiar mai eficientă decât în mod normal, mai există câteva ingrediente pe care le putem folosi. Mai precis, pe lângă sare mai putem pune și un pahar de oțet, ori zeamă de lămâie. Această combinație ar trebui să fie foarte eficientă pentru desfundarea țevilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191