De frica lui Șoșoacă, discursul lui Zelenski din Parlamentul României a fost anulat. „Asistăm la un moment stânjenitor pentru România”

De frica lui Șoșoacă, discursul lui Zelenski din Parlamentul României a fost anulat. „Asistăm la un moment stânjenitor pentru România”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a anulat discursul pe care urma să-l susțină marți în Parlamentul României. Astfel, respectivul discurs nu se mai regăsește în programul oficial al ședinței Camerelor reunite ale Parlamentului.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„Este președintele unui stat aflat în conflict, în urma invaziei Rusiei împotriva Ucrainei. Programul domniei-sale este unul care se schimbă”, a spus președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis, înaintea ședinței Birourilor Permanente reunite ale Senatului și Camerei.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Asistăm la un moment stânjenitor pentru România”, a precizat deputatul USR Ionuț Moșteanu. „O bâlbâială continuă de două zile”.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Vreau să văd hârtia de la Zelenski unde spune că nu mai vine în Parlament”

„Ai noștri, conducerea Parlamentului, s-au speriat de Șoșoacă”, a mai adăugat deputatul USR.

În schimb, a rămas valabilă întâlnirea, programată marți, la de la ora , dintre Volodimir Zelenski și președintele Senatului, Nicolae Ciucă. Până în acest moment, nu există un comunicat oficial care să confirme sau să infirme o întâlnire similară cu președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis.

Surse parlamentare au declarat pentru , că intervenția președintelui ucrainean a fost anulată, motivul ținând de „eventuale perturbări ale discursului”.

Senatoarea Diana Șoșoacă anunțase deja că va face „spectacol” marți în Parlamentul României, cu ocazia discursului pe care președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski urmează să-l susțină în fața plenului reunit al Senatului și Camerei Deputaților.

Anularea discursului lui Zelenski din Parlament a fost ironizată de liderul AUR, George Simion. „Cu durere în suflet, anunțăm că viteazul președinte ucrainean, Volodimir Zelenski nu va mai veni astăzi în Parlamentul României”, a spus Simion, într-o postare publicată pe Facebook.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a ajuns marți în România, unde se află într-o vizită oficială. Zelenski se va întâlni la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis și la Palatul Victoria cu premierul Marcel Ciolacu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191