De tot râsul! Larisa Udilă îi modifică dantura soțului în fotografiile din social media. Gafa uriașă a dat-o de gol!

De tot râsul! Larisa Udilă îi modifică dantura soțului în fotografiile din social media. Gafa uriașă a dat-o de gol!

Larisa Udilă, pe care cei mai mulți dintre noi o vor recunoaște de la emisiunea „Bravo, ai stil”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alexandru Ogică. Cu toate acestea, potrivit unui profil faimos de pe Instagram, se pare că cei doi au fost protagoniștii unei gafe de tot râsul!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Mai mult ca sigur că cei mai mulți dintre noi vom recunoaște numele Larisei Udilă, faimoasă pentru prezența ei din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alexandru Ogică, cei doi fiind căsătoriți încă din anul 2018. Cu toate acestea, Larisa Udilă și Alexandru Ogică se cunosc încă de când erau copii, iar acum au ajuns să formeze o familie frumoasă, fiind printre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Însă, potrivit unui profil faimos de pe Instagram, se pare că cei doi au fost protagoniștii unei gafe de tot râsul!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ar fi vorba despre profilul anonim de pe Instagram numit Pamflet Media Influencer, care pune în atenția publicului fiecare lucru fals pe care îl spune sau face vreo divă din țara noastră. Iar potrivit celor din spatele acestui grup, Larisa Udilă ar fi făcut o gafă uriașă, de tot râsul! Mai precis, vedeta ar fi vrut să retușeze puțin dantura soțului ei într-o poză, însă se pare că talentul ei pentru Photoshop lasă de dorit! În loc să albească dinții soțului, Larisa Udilă a înlocuit cu totul dantura acestuia, acest lucru fiind evident în imagine, potrivit paginii de Instagram.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Se pare că dantura falsă aplicată soțului nu este singurul motiv pentru care cei de la Pamflet Media Influencer au luat-o în vizor pe Larisa Udilă. După cum poate știți, aceasta vinde online blugi despre care spune că sunt produși în colaborare cu o firmă românească. Desigur, prețurile sunt unele extrem de piperate, iar nu multă lume își permite să achiziționeze astfel de blugi „de firmă”.

Cu toate acestea, potrivit paginii de Instagram, se pare că originea blugilor este mult mai comună. Ei ar fi cumpărați la un preț mult mai mic, de pe site-ul AliExpress, iar Larisa Udilă i-ar vinde apoi ca fiind lansați de ea!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191