Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu s-a filmat în timp ce era arestat. Imaginile, publicate de susținătorii care îl vor liber. VIDEO

Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu s-a filmat în timp ce era arestat. Imaginile, publicate de susținătorii care îl vor liber. VIDEO

Apar noi imagini revoltătoare cu Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat la volan drogat, și a provocat, în urmă cu o lună, un accident mortal în localitatea 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Mai multe clipuri au fost postate pe Tik Tok, de către prietenii lui Tudor Duma, care cer ca el să fie eliberat. În filmulețe, el îi sfidează pe polițiști chiar în timpul în care aceștia erau în locuință și le „stricau” petrecerea. Imaginile au fost făcut chiar în timpul descinderilor de joi.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Procurorii l-au reținut joi seară, 14 septembrie, pentru 24 de ore, pe Tudor Duma, zis „Maru”, sub acuzația de trafic de droguri, iar vineri un judecător a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Tudor Duma, dealuri lui Vlad Pascu, este acuzat și că ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca pe 14 septembrie, chiar înainte de a fi ridicat și dus la DIICOT pentru a fi audiat în cadrul „Operațiunii Hidra”, care vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care sunt suspectați că au distribuit droguri în București și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Cunoscut sub numele de Maru, Tudor Duma a intrat, cu doar câteve ore înainte de a fi arestat, în Spitalul Floreascu pentru a căuta medicamente ca să se drogheze şi a postat imaginile tot pe o reţea de socializare.

„Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca (…) Aţi înteles. Ce medicamente fur şi eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, afirmă el în filmare, în timp ce deschide o cutie de

De asemenea, într-o altă postare, afirmă că a intrat în unitatea medicală pentru a căuta droguri, potrivit relatărilor de presă.

„Am intrat prin efracţie in Spitalul Floreasca. E gol, nu ştie nimeni că sunt aici. Mă duc să fur nişte droguri. Ăştia au toate drogurile încuiate pe undeva. Trebuie să găsesc un loc unde există droguri la spitalul Floreasca. Sunt în Spitalul Floreasca. Vreau să găsesc şi eu niste boxuri de ET-uri din alea. WOOW OXICOMANIII!!!”, afirma Tudor Duma.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191