Decizia care ar putea face lumină în cazul Sharei, eleva găsită moartă în casa unui băiat din Neamț, cunoscut pe internet

Decizia care ar putea face lumină în cazul Sharei, eleva găsită moartă în casa unui băiat din Neamț, cunoscut pe internet

„Noapte bună, sunt ruptă”. Sunt ultimele mesaje pe care Shara i le-a scris mamei sale, cu trei ore înainte de a-și pierde viața în brațele lui Mateo, tânărul de 19 ani cunoscut pe internet. Este ultima legătură dintre viață și moarte.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Shara și-a mințit mama, nu a ajuns niciodată în camera de hotel, unde îi povestea acesteia că stă în cameră cu prietena ei. Fata a plecat de acasă, dumincă seara, împreună cu prietena ei. Trebuiau să ajungă la o conferinţă internaţională de debate-uri organizată de elevii din Neamţ. A fost luată de la gară de Mateo, cu care s-a plimbat prin oraș și cu care într-un final a ajuns în casa lui din Dumbrava Roșie. Acolo, adolescenta eminentă de 16 ani avea să își trăiască ultimele ore din viață.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

În miezul nopţii, părinții Sharei au primit vestea cumplită care le-a distrus viaţa. Fiica lor este moartă. Părinții fetei din București cred că a fost drogată fără voia ei și violată. Iar până să fie chemate ajutoare au trecut zeci de minute. Minute care ar fi putut, poate, să o salveze. Până atunci, rămân zeci de întrebări fără răspuns.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Răpuși de durere, părinții Sharei tânjesc după adevăr. Vor să afle ce s-a întâmplat cu copila lor, care avea mii de vise și planuri de viitor. Și din care nu au mai rămas nimic. Decât cenușă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191