Decizia luată de Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, după ce au apărut zvonuri despre divorțul de Ibrahim

Decizia luată de Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, după ce au apărut zvonuri despre divorțul de Ibrahim

Raluca Pastramă și-a luat fetele și a plecat într-o mult așteptată vacanță, după zvonurile apărute despre problemele în cuplu. Fosta soție a lui Pepe este discretă cu viața sa personală.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Recent au apărut zvonuri că Raluca Pastramă ar avea probleme în căsnicia cu Ibrahim, bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorțul de Pepe. Fanii s-au întrebat dacă partenerul ei o însoțește, pentru că acesta lipsește din fotografiile brunetei.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Potrivit , Raluca Pastramă nu mai poartă verighetă și nici nu-l mai urmărește pe rețelele de socializare pe Ibrahim. Fosta soție a lui Pepe este foarte discretă cu viața personală, iar în urmă cu câteva săptămâni, când au apărute alte zvonuri despre despărțire, ea nega că ar avea probleme în relație.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

„Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă”, a declarat Raluca Pastramă în urmă cu câteva săptămâni.

Fosta soție a lui Pepe se află acum în vacanță alături de fetele sale din căsnicia cu artistul, Rosa și Maria. Acestea petrec momente de neuitat împreună și se bucură de fiecare moment. În timp ce Raluca Pastramă postează imagini din vacanță, Ibrahim Ibru pare că a rămas acasă și stă cu fetița cea mică, dar și cu nepoții săi.

Pepe și Raluca Pastramă au rămas în relații bune după divorț

Pepe și Raluca Pastramă au rămas în relații bune după despărțire. Au trecut trei ani de la divorț, iar cei doi continuă să fie alături de fetele lor atunci când acestea au evenimente importante.

Deși fiecare și-a refăcut viața, Pepe și Raluca Pastramă au păstrat o relație civilizată de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Maria a terminat clasa IV-a, iar părinții ei i-au fost alături la festivitatea de final. După divorț, cele două fetițe au rămas în grija mamei lor, însă își petrec foarte mult timp și cu tatăl lor.

Cei doi foști soți s-au comportat precum o familie, chiar dacă fiecare și-a refăcut viața. Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody și împreună au un băiat, iar Raluca Pastramă s-a căsătorit cu Ibrahim și împreună au o fetiță.

Raluca Pastramă a vrut să divorțeze de Pepe

Pepe dezvăluia la patru luni de la divorțul de Raluca și că el nu și-a dorit să se despartă de fosta soție, ea a fost cea care a pus punct relației. Cântărețul s-a gândit în special la fiicele lui.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana”, a povestit Pepe la Antena Stars.

În februarie 2021, Pepe și Raluca Pascu au divorțat la notar, pe cale amiabilă. Fosta soție a interpretului a mers însoțită la notar de fratele său, Bombo Pastramă. Cei doi au fost căsătoriți timp de opt ani, iar anunțul separării a fost făcut în spațiul public de artist.

„Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a anunțat el într-un video postat pe YouTube.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191