Decizia luată de Răzvan Fodor după ce soția lui s-a întors de la „America Express”. „E pe repede înainte și treaba asta”

Decizia luată de Răzvan Fodor după ce soția lui s-a întors de la „America Express”. „E pe repede înainte și treaba asta”

În urmă cu două zile, Irina Fodor s-a întors în România, după două luni petrecute departe de casă, unde a filmat pentru „America Express”. Acum, Răzvan Fodor, soțul prezentatoarei TV, a dezvăluit ce planuri de vacanță au pentru această vară.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„E pe repede înainte și treaba asta cu vacanța, pentru că am pierdut foarte mult timp. În două zile facem o mică vacanță în România, la noi la mare cu o gașcă de prieteni, o chestie organizată încă de anul trecut, după care venim acasă și mergem împreună toți trei la Depeche Mode și a doua zi plecăm în Croația”, a spus Răzvan Fodor, potrivit Spynews.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Răzvan spune că i-a fost foarte greu fără soția lui, însă s-a mai obișnuit cu plecările Irinei. „Deja am experiență. Suntem în al treilea an în care tot avem câte două luni, trei luni distanță între noi. E greu! Primii ani m-am văitat mai tare. Acum nu e ca și cum… doar că nu m-am văitat, nu am mai fost atât de vizibil supărat. Înainte mă văitam și pe Instagram, mă văitam la prieteni, pe unde apucam mă văitam, că na, îmi lipsește și îmi e greu. Deja m-am obișnuit, dar tot aiurea e”, a explicat el.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

„Pentru fată e prima dată și merge pe o barcă numai cu adulți. Adică, nu există niciun copil. Sper să nu se plictisească, ea nu prea se plictisește, că ei îi place să stea în gura adulților, să asculte toate tâmpeniile”, a spus actorul.

Irina Fodor s-a întors pe 18 iulie în România, de la aventura „America Express”. Răzvan Fodor a așteptat-o la aeroport, unde inițial s-a ascuns de ea. A filmat-o cu bagajele, în timp ce îl căuta cu privirea. S-au regăsit și s-au bucurat că sunt iar împreună.

„Cine e cel mai fericit de pe Magheru? Dar ce e cu bagajele alea în spate? Iubita mea! Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt! Mi-a venit franțuzoaica! Vă doresc să trăiți și voi treaba asta! Vă pup!”, a transmis Răzvan Fodor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191