Declarația lui Andrei Duban după 12 ani de căsnicie. „Mi-a spus că stă cu mine pentru banii mei”

Declarația lui Andrei Duban după 12 ani de căsnicie. „Mi-a spus că stă cu mine pentru banii mei”

Andrei și Grațiela Duban sunt căsătoriți de 12 ani și formează un cuplu de 14 ani. Cei doi au împreună un băiat și o căsnicie admirată de mulți. Aparițiile celor doi în public nu sunt dese, însă de fiecare dată când apar împreună, aceștia aduc zâmbetul pe buze celor din jur cu glumele lor.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Recent, actorii au vorbit despre mariajul lor, dar într-o manieră aparte…cu mult umor. „E greu să fiu soțul unei femei atât de frumoase. Trebuie s-o păzesc. Și eu mă mir de ce stă cu mine. Mi-a spus că stă cu mine pentru banii mei… Ăia pe care nu îi am”, a mărturisit Andrei Duban, cu zâmbetul pe buze, pentru

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„De 14 ani tot aștept (n. red.: să vină banii mulți, intervine Grațiela Teohari)”, a completat Grațiela, vizibil amuzată.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Andrei Duban a făcut și o mărturisire emoționantă. Actorul se arată foarte mândru de soția lui. „E o mândrie să am o soție atât de frumoasă, dar în același timp mă ține și pe mine în scări, să mă îngrijesc, să mă îngrijesc și de relație”, a mai spus actorul, pentru aceeași sursă.

„Noi tocmai de asta nu prea ne expunem foarte des, ca să nu ne uzăm. Nu am lăsat să punem pe noi chestia asta că suntem persoane publice. Noi acasă suntem doar Andrei și Grațiela. Suntem două suflete care la un moment dat s-au întâlnit și și-au dorit să fie împreună și să construiască împreună ceva”, au mai spus cei doi soți, în cadrul aceluiași interviu.

Recent s-a speculat că cei doi ar fi la un pas de divorț, după ce Grațiela Duban a făcut câteva declarații care au fost interpretate greșit. Acum, ea a dorit să lămurească acest subiect și a precizat că nici nu se pune problema de despărțire.

„Am dat acum ceva timp un interviu, am fost întrebată ce părere am despre divorțurile din showbiz și am spus că eu cred că oamenii ajung la divorț din cauza lipsei comunicării. A fost scos din context, dar nu se pune problema despre divorț. Doamne ferește!”, a declarat soția actorului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191