Declarațiile care îl vor enerva pe Alex Pițurcă. Cristina Ich, dezvăluiri despre bărbatul cu care are un copil: „Nu îl mai făceam pe Noah!”

Declarațiile care îl vor enerva pe Alex Pițurcă. Cristina Ich, dezvăluiri despre bărbatul cu care are un copil: „Nu îl mai făceam pe Noah!”

Cristina ICH (36 de ani) și Alex Pițurcă (39 de ani), băiatul lui Victor Pițurcă (67 de ani), trăiesc o iubire pasională. Idila lor amoroasă a trecut atât prin bune, cât și prin rele. Invitată recent la un podcast, șatena a vorbit deschis despre perioadele dificile prin care a trecut alături de bărbatul cu care are un băiețel de trei anișori.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

În toamna anului trecut, una dintre cele mai focoase moldovence din showbiz-ul românesc și unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea bună a Capitalei, alegeau să pună punct relației lor de iubire. Însă, odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au mai așezat între cei doi și au ales să mai acorde o nouă șansă iubirii dintre ei.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

„A fost o perioadă foarte dificilă între mine și Alex, nu că nu ne-am înțeles, dar dacă nu îl aveam pe Noah, îți spun sincer că îmi făceam bagajul și eram plecată în munți, închisă. A fost o perioadă când efectiv îmi venea să fug de acasă. Noi doi am făcut copilul extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, ci a fost dragoste nebunească la prima vedere, eu de el și el de mine! Bineînțeles, cât poți să cunoști un om în trei luni? Dar dacă mă gândesc, dacă îl cunoșteam bine, după nu îl mai făceam pe Noah și el dacă mă cunoștea pe mine 100%  îmi zicea <pa> și eu la fel. Noi doi suntem doi oameni care s-au îndrăgostit, au făcut un copil împreună și după aceea au ajuns să se cunoască. Și după ce ne-am cunoscut, am avut o perioadă groaznică!”, a spus Cristina ICH la podcastul “Vin de-o poveste”.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

După această separare, gurile rele au început să vorbească despre faptul că Alex Pițurcă și-ar fi găsit fericirea în brațele altei domnițe:

„Alex nu m-a înșelat! M-au omorât cu înșelatul ăsta! El dacă mă înșela, îți dai seama că erau pipițele astea și îmi trimiteau mesaj cu cine sunt ele. Să nu te gândești că este vreun om potolit sau vreo ușă de Biserică, dar eu știam clar ce am luat.

Îți dai seama că am stat să îi toc fiecare articol în parte și să văd ce se întâmplă. Eu sunt o femeie care într-o relație îți dau foarte multă libertate, dorindu-mi extraordinar de multă libertate în schimb. Eu nu te întreb nici la ce oră vii, nici când te întorci. Alex este un bărbat căruia îi place viața: distracțiile și așa mai departe. L-am lăsat să facă exact ce a vrut”, a mai spus Cristina ICH.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191