Declarațiile care o vor enerva pe Oana Roman. Incredibil ce a spus Mara Bănică despre fosta soție a lui Marius Elisei: „E părerea mea”

Declarațiile care o vor enerva pe Oana Roman. Incredibil ce a spus Mara Bănică despre fosta soție a lui Marius Elisei: „E părerea mea”

Mara Bănică, în vârstă de 46 de ani, una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste din țara noastră, datorită profesionalismului, carismei și inteligenței de care a dat dovadă constant, deși a decis să renunțe la televiziune și să se concentreze pe viața ei personală, a fost invitată în cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță ”, moderată de Adiță Voicu. Ea a vorbit în cadrul emisiunii despre modul unic în care a fost cerută de soție, despre moartea tatălui ei, cât și alte detalii despre viața sa. Însă, aceasta a făcut câteva comentarii și despre personalitățile din România, printre care și Oana Roman (47 de ani).

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Mara Bănică, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste din țara noastră și nu se sfiește niciodată să spună ceea ce gândește, indiferent de locul în care se află. Drept dovadă, invitată în cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu, ea a făcut dezvăluiri despre viața ei, cât și ce păreri are despre unele personalități din România. Printre acestea s-a numărat și Oana Roman, fosta soție a lui Marius Elisei.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Mara Bănică a luat parte la un joc: gazda spune un cuvânt, iar ea trebuie să se gândească la o vedetă. Astfel, întrebată cine este vedeta talentată de la noi din țară, aceasta a răspuns: „Sunt foarte mulți talentați, nu vreau să îmi scape vreunul. Uite, Marius Manole, un talent extraordinar. În muzică, iarăși, Florin Salam. Băi băiatule, talent nativ. În sport mai avem, uite Hagi a fost un talent înnăscut. Mutu nu mai zic”, a dezvăluit jurnalista.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Întrebată cine e frumoasa vedetă de la noi: „Femeie frumoasă .. Uite îmi place Grebenișan foarte mult, mi se pare foarte, foarte frumoasă. Mai sunt o grămadă. Antonia e frumoasă”, a mai adăugat aceasta.

Însă, când Adiță Voicu a întrebat-o pe cine consideră arogantă, Mara Bănică nu a stat prea mult pe gânduri și fără să aibă o reținere, aceasta a declarat că o consideră arogantă pe Oana Roman. „Oana Roman. Păi nu e arogantă? Sau, nu știu, e părerea mea”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191