Declarațiile sfâșietoare ale tatălui copiilor aruncați de la fereastră de către mama lor: „Am întrebat-o ce are..”

Declarațiile sfâșietoare ale tatălui copiilor aruncați de la fereastră de către mama lor: „Am întrebat-o ce are..”

Întreaga țară a rămas șocată după gestul extrem al unei tinere mame în vârstă de doar 23 de ani. În noaptea de duminică spre luni, aceasta și-a aruncat ambii copii de la fereastra unui hotel din Botoșani, iar cel mai mic dintre aceștia, în vârstă de doar 2 ani, a murit pe loc. Înainte de a face acest gest, femeia a trimis un mesaj șocant tatălui copiilor, iar acum avem și declarațiile îndurerate ale acestuia.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

O tânără mamă în vârstă de numai 23 de ani a șocat întreaga țară cu gestul extrem pe care l-a făcut. În noaptea de duminică spre luni, aceasta și-a aruncat ambii copii de la fereastra unui hotel, iar cel mai mic dintre aceștia, în vârstă de doar 2 ani, a murit pe loc. Celălalt este cu un singur an mai mare, iar acum este în stare gravă. Inițial, femeia dorea să se sinucidă, însă negociatorul poliției a reușit să o facă să se răzgândească. Înainte de a face acest gest extrem, femeia a trimis un mesaj șocant tatălui copiilor, iar acum avem și declarațiile îndurerate ale acestuia.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Potrivit informațiilor celor de la Antena 3 CNN, tatăl copiilor a a avut primele declarații despre cele întâmplate. „Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un „adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”, a declarat îndurerat tatăl copiilor, potrivit sursei citate.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În ce privește mesajul la care se referă bărbatul, acesta este unul cu adevărat terifiant. „Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam. Sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio”, a scris aceasta tatălui copiilor.

În acest moment, femeia este internată la secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromatii, unde va fi supusă unei expertize medio-legale.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191