Deea Maxer a izbucnit în lacrimi la TV. Ce a spus despre familia actualului ei iubit. „Eu știu ce simte o mamă”

Deea Maxer a izbucnit în lacrimi la TV. Ce a spus despre familia actualului ei iubit. „Eu știu ce simte o mamă”

Deea Maxer a fost invitată în cadrul ediției de ieri a emisiunii „Teo Show”, moderată de Teo Trandafir. La scurt timp după ce a intrat în platoul emisiunii, artista a început să plângă, fiind copleșită de emoții.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Fosta soție a lui Dinu Maxer a izbucnit în lacrimi imediat după ce Teo Trandafir a întrebat-o cum se simte. Deea și Dinu Maxer au divorțat recent după 18 ani de căsnicie.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Deea Maxer: „Sunt foarte emoționată, de parcă te-aș vedea pentru prima dată, nu știu de ce.”Teo Trandafir: „Cum ești tu acum?”

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Deea Maxer: „Sunt liniștită, fericită, sunt foarte emoționată, nu știu de ce (n. red – are ochii în lacrimi).”Teo Trandafir: „De ce îți vine să plângi?”

Deea Maxer: „În primul rând, în momentul în care te-am văzut mi-am amintit de momentul tău cu Maia (n. red – fiica lui Teo Trandafir), de la ziua ta, pentru mine a fost un moment emoționant. Și în al doilea rând, pentru că ești un om cu o energie extraordinară, care pe mine acum m-a copleșit”, a fost dialogul pe care Teo Trandafir l-a purtat cu Deea Maxer.

Deea formează un cuplu de câteva luni cu Robert Drilea și deja au planuri de viitor. Fosta soție a lui Dinu Maxer a vorbit despre familia bărbatului și a mulțumit celor care au primit-o cu brațele deschise.

„Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui.

Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc foarte mult că m-au primit cu brațele deschise”, a povestit Deea Maxer la „Teo Show”, potrivit Wowbiz.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191