Deea Maxer și iubitul, vacanță luxoasă! În același loc a fost și Dinu Maxer cu partenera lui, Magdalena Chihaia / FOTO

Deea Maxer și iubitul, vacanță luxoasă! În același loc a fost și Dinu Maxer cu partenera lui, Magdalena Chihaia / FOTO

După ce Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, au mers în Dubai pentru un proiect, acum Deea Maxer și partenerul ei, Robert Drilea, au ales același loc. Cei doi s-au fotografiat pe rețelele de socializare în ipostaze tandre și au vizitat cele mai frumoase locuri. Iată imaginile!

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

După ce au ales să meargă pe drumuri separate după 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. Deea Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Drilea, iar cei doi se află în vacanță în Dubai.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Pe data de 23 august, partenerul Deei Maxer a împlinit vârsta de 31 de ani, iar vedeta i-a făcut o surpriză alături de persoanele apropiate și s-au distrat de minune.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Deea Maxer și Robert Drilea, vacanță în Dubai!

Imediat după petrecere, Deea Maxer și Robert Drilea au decis să se bucure de câteva zile de relaxare și au ales o destinație de lux. Cei doi se află în Dubai și au postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii, în ipostaze tandre. În același loc a fost și Dinu Maxer, în urmă cu puțin timp, cu iubita lui, Magdalena Chihaia.

Cum a petrecut Dinu Maxer cu Magdalena Chihaia, în Dubai

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au mers în Dubai pentru un proiect în care sunt amândoi implicați. Cei doi au petrecut momente romantice și s-au fotografiat pe rețelele de socializare, astfel că primele poze în calitate de cuplu au fost postate din destinația de lux.

„În Dubai a fost foarte relaxant, foarte ok din punct de vedere al noii zone în care mă îndrept, lumea salsa, lumea latino, și trebuie să recunosc că sunt extrem de încântat de perspective. Am fost în Dubai cu Magdalena Chihaia fiindcă, așa cum spuneam acum câteva săptămâni, ea este profesoara mea de dans.

Am extins puțin orizonturile acestei colaborări prin faptul că acum o să devenim brand ambasadori în România, ai unui festival ce se va desfășura anul viitor în Dubai.”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191