Deea și Dinu Maxer divorțează, după 18 ani de căsnicie! Motivul pentru care au decis să pună punct mariajului: „Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!”

Deea și Dinu Maxer divorțează, după 18 ani de căsnicie! Motivul pentru care au decis să pună punct mariajului: „Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!”

Deea Și Dinu Maxer au ajuns la divorț, după o căsnicie de aproape două decenii. Surprinzătorul anunț a fost făcut chiar de Deea Maxer pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp. Cei doi au început să formeze un cuplu de pe vremea în care aceasta se afla încă la vârsta adolescenței.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Cu toate că au împreună doi copii, Maysa și Andreas, au decis, după 18 ani de relație, să meargă pe drumuri separate în viață.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191