„Deja vrei să divorțezi?”. Cum a reacționat Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după ce Ema a cerut urgent ajutorul unui avocat. Ce se întâmplă cu cei doi / VIDEO

„Deja vrei să divorțezi?”. Cum a reacționat Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după ce Ema a cerut urgent ajutorul unui avocat. Ce se întâmplă cu cei doi / VIDEO

Ema a cerut urgent ajutorul unui avocat, însă partenerul ei de viață, Răzvan Kovacs, a avut o reacție total neașteptată. Iată ce se întâmplă cu cei doi îndrăgostiți, dar și ce a postat concurenta de la Insula Iubirii pe conturile sale personale de pe platformele de socializare!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cum a reacționat Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după ce Ema a cerut urgent ajutorul unui avocat, prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce se întâmplă cu cei doi soți!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Reacția lui Răzvan Kovacs, după ce Ema a cerut urgent ajutorul unui avocat

Ema a cerut pe Instagram un contact al unui avocat bun, care să se poată ocupa în detaliu de un caz. Concurenta de la Insula Iubirii a fost foarte serioasă cu fanii ei și a spus că are mare nevoie de ajutor.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În momentul în care a auzit ce spune Ema, Răzvan Kovacs a întrebat-o imediat dacă deja își dorește să divorțeze de el, căci cei doi s-au căsătorit în urmă cu doar o lună. Concurentul i-a făcut o glumă soției lui.

Când urmează să nască concurenta de la Insula Iubirii

În urmă cu câteva săptămâni, Răzvan Kovacs a postat pe Instagram o fotografie în care apare frumoasa lui parteneră de viață. El a menționat pe atunci faptul că la vârsta de 32 de ani este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are familia completă și pentru că are o carieră de succes, care îl ajută să evolueze frumos. Acesta spune că va fi și mai împlinit în momentul în care Ema o va aduce pe lume pe fetița lor.

De altfel, în imaginile postate de concurentul de la Insula Iubirii pe pagina lui de Instagram se poate observa faptul că sarcina este destul de avansată, semn că momentul în care își vor cunoaște fetița pentru prima dată se apropie cu pași repezi. Cei doi soți sunt extrem de fericiți și împliniți împreună.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191