Delia a rostit de 25 de ori cuvântul obscen al lui Gheboasă care a inflamat internetul, după amenda Jandarmeriei

Delia a rostit de 25 de ori cuvântul obscen al lui Gheboasă care a inflamat internetul, după amenda Jandarmeriei

După scandalul din mediul online declanșat de prestația trapperului Ghebooasă la festivalul Untold reacțiile continuă să apară. Internetul a fost plin cu părerei despre cântecul plin de obscentități pe care trapperul l-a cântat cu publicul, cei mai mulți de vârsta adolecenței. Delia a apărut și ea pe contul ei de Tik Tok cu o reacție surprinzătoare.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Piesa „Dă-i țiganca”, cea care a făcut valuri la Untold și care a generat un scandal monstru în spațiul online, nu este o noutate pentru iubitorii muzicii de gen. Ea a fost înregistrată acum un an de Gheboasă și ulterior popularizată pe YouTube, unde a adunat peste 14 milioane de vizualizări, dar și pe TikTok. Totodată, trapperul a cântat-o la mai multe festivaluri și concerte.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

O parte din versuri:

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

“Dă-i ți****a,

Rupe-i banca.

O, ce ți****ă frumoasă,

Cum dă din gă**ză,

Filme de groază,

Este jegoasă.”

O reacție neașteptată în urma scandalului care i-a și crescut totodată popularitatea trapperului zis Gheboasă, i-a aparținut cântăreței Delia.

Ea a postat pe contul ei de Tik Tok un videoclip în timp ce este la volan și repetă de mai multe ori pe diferite tonalități, un cuvânt obscen care se regăsește în versurile lui Gheboasă.

Videoclipul are ca mesaj ”Oaza ”.

Videoclipul a adunat la momentul scrierii acestui articol aproape de vizualizări.

Fanii Deliei de pe rețeaua socială Tik Tok au reacționat și au spus printre altele că Delia „sare în apărarea lui Gheboasă”

„În apararea lui Gheboasa”, comentează un internaut.

Asta e pentru ca au vrut sa il amendeze pe gheboasa pentru limbaj vulgar?, se întreabă un fan.

„Cine nu știe despre ce este vorba este despre ca gheboasa a fost amendat la concert”, este un lat mesaj.

„Vezi ca te amendeaza astia”, scrie un alt fan.

Gabriel Gavriș zis Gheboasă a fost amendat cu 1000 de lei de Jandarmeria din Cluj pentru versurile vulgare şi rasiste din concertul susţinut la festivalul Untold. Gheboasă a acuzat de rasism instituția, iar Jandarmeria a răspuns că „nu aplică sancțiuni discriminatorii”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191