Denis Hanganu s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta de basm a protagonistului din serialul „Clanul”

Denis Hanganu s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta de basm a protagonistului din serialul „Clanul”

Denis Hanganu s-a căsătorit! Protagonistul serialului Clanul și-a unit destinul cu aleasa inimii sale, Raluca, alături de care are o relație de ani de zile! La nuntă au fost nelipsiți colegii din echipa serialului de la Pro TV. 

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Chiar în zi de sărbătoare, pe 8 septembrie, Denis Hanganu și Raluca, de profesie medic chirurg, au făcut o nuntă de poveste. După o relație de 5 ani de zile, îndrăgostiții au decis să spună „Da!”, iar alături de ei s-au bucurat toți apropiații, printre care și colegii de platou ai lui Denis. Deși filmările la „Clanul” sunt în toi, de la nuntă nu au lipsit Tătuțu (George Mihăiță), Theo Rose, George Ivașcu, Elvira Deatcu, Marian Olteanu, Sergiu Costache și Vladimir Drăghia.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Nunta a avut loc într-un cadru de basm, pe malul lacului Snagov, acolo unde mirii au petrecut în natură, la lumina stelelor, dar și a beculețelor. Aranjamentele florale albe au completat perfect atmosfera boemă, care a fost perfectă pentru ca mirii și nuntașii să petreacă până în zori. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cea care a dezvăluit primele imagini de la nuntă a fost chiat Jojo, care luna trecută a avut și ea parte de o nuntă de basm alături de Paul Ipate. Pozele postate pe rețelele de socializare au strâns imediat o mulțime de aprecieri din partea fanilor.

Denis Hanganu a petrecut din plin

De această zi specială mirii s-au bucurat din plin! Denis a ales să poarte un costum negru cu papion, elegant, în timp ce mireasa a optat pentru simplețe. Raluca a purtat o rochie albă, simplă dintr-un material ce pare a fi satin, decupată pe un picior. În ceea ce privește look-ul, mireasa a fost cât de poate de discretă, lăsând la iveală frumusețea naturală. Cei doi s-au distrat foarte mult, așa cum a mărturisit actrița Elvira Deatcu.

A fost foarte frumos, am plecat la 3:30 de la petrecere. A fost frumos, a fost emoționant, Denis a dansat încontinuu, nici nu știu când a mâncat, dacă a mâncat, și-a dansat soția, iubita, partenera încontinuu.

Sunt doi nebuni, au dansat încontinuu. Sunt adorabili amândoi. Chiar râdeam că nici nu l-am văzut pe Denis niciodată așa de dezlănțuit. A dansat încontinuu. Așa s-a bucurat de întâmplarea asta din viața lui, a fost foarte frumos”, a declarat Elvira Deatcu pentru 

Ce spune Denis despre relația cu Raluca

În urmă cu an, Denis vorbea despre frumoasa poveste de dragoste dintre el și iubita sa. Încă de atunci actorul mărturisea că el crede în căsătorie, iar acest eveniment înnobilează cuplul.

Totul a început în timpul unei veri ca nicio alta, pe care tocmai datorită acestui eveniment fericit n-am s-o pot uita. A fost o întreagă suită de întâmplări ce a condus lucrurile de așa natură încât să ne întâlnim, și cert este că a existat din prima clipă acea conexiune specială cu caracter de unicitate.

Și cum ceea ce este unic trebuie păstrat și protejat, mi-am dorit foarte mult că ea să rămână în viața mea. Nu, ea nu vine din domeniul artistic, ci din cel medical, și e cu atât mai bine, părerea mea. Avem ce ne povesti acasă unul celuilalt, nu ne plictisim niciodată. Este un medic chirurg grozav, foarte dedicat, și sunt mândru că face parte tagma medicilor tineri din valul noilor generații care nu aplică pacienților aceleași principii și practici învechite și arhicunoscute pe la noi”, a spus Denis Hanganu pentru VIVA.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191