Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la plajă. Cum au fost pozați prezentatoarea de la Kanal D și artistul pe litoralul românesc

Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la plajă. Cum au fost pozați prezentatoarea de la Kanal D și artistul pe litoralul românesc

Denise Rifai și Dan Bittman au apărut împreună la mare, pe plajă, în weekendul care a trecut. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D s-a afișat în costum de baie alături de artistul de la Holograf.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Au apărut în emisiuni de televiziune împreună, chiar și la petreceri au fost văzuți socializând, însă de această dată, Denise Rifai și Dan Bittman au fost fotografiați de paparazzi Cancan pe litoralul românesc. Prezentatoarea în vârstă de 37 de ani s-a bucurat de o zi la plajă, alături de artistul de la Holograf.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la mare

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, jurnalista a înotat în apa mării, a stat și la soare în compania cântărețului, care și-a etalat fizicul la 61 de ani ai săi. Dan Bittman și-a ascuns la un moment dat privirea în spatele unei perechi de ochelari, iar Denise Rifai a optat pentru o pălărie de vară. Imaginile cu cei doi pe litoralul românesc pot fi văzute AICI.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Până la acest moment, nici Denise Rifai, dar nici Dan Bittman nu au făcut declarații despre apariția lor împreună pe litoralul românesc, la plajă.

Denise Rifai a primit inelul de la Dan Bittman în emisiunea ei de la Kanal D

Invitat în urmă cu aproximativ doi ani în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Bittman a fost provocat să spună câte inele a oferit de-a lungul vieții. Prezentatoarea a fost surprinsă la momentul respectiv când artistul i-a oferit chiar ei o bijuterie.

Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut apoi că inelul pe care l-a primit de la Dan Bittman este unul special și îl poartă des. „Da, îl am și îl port foarte des chiar. În seara asta nu e, dar…”, a spus vedeta pentru Click!

Denise Rifai: „Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original”

Ulterior, în cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Denise Rifai a vorbit despre momentul cu Dan Bittman din emisiunea sa. Gestul făcut de artist a stârnit multe semne de întrebare în rândul telespectatorilor.

Denise Rifai a fost întrebată dacă artistul e genul de bărbat pe care i-ar plăcea să-l aibă alături. „M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui.

Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde)”, a declarat prezentatoarea.

„Cred într-un amestec între destin şi ceea ce construieşti şi alegi”

„Omul își mai face soarta și cu mâna lui” este sintagma după care mulți oameni se ghidează în viață. Denise Rifai a spus dacă crede în destin și dacă a fost vreodată convinsă că ce îi este destinat a fost deja scris. „Cred într-un amestec între destin şi ceea ce construieşti şi alegi. Cred în spirite care continuă să evolueze şi cred că, odată ce învăţăm din greşeli sau situaţii, nu ne mai întâlnim cu ele. Continuăm să ne întâlnim cu anumite situaţii până învăţăm lecţia. Cred că în toată această călătorie există acest liber arbitru care te îndepărtează sau te apropie, mai mult sau mai puţin, de drumul şi destinul tău.

Cred şi că omul îşi face viaţa lui prin deciziile pe care le ia. Unii se încăpăţânează să nu înţeleagă, alţii înţeleg şi, dacă greşesc la un moment dat, se repliază şi schimbă ceva în comportamentul lor. Cred mult în evoluţie, în faptul că trebuie să fim atenţi la noi şi să simţim ce ni se întâmplă, de ce ni se întâmplă, care este povaţa pentru noi. Sunt o tipă meditativă, mă înconjor de oameni asemenea, sunt liniştită şi profundă”, a mărturisit Denise.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191