Deputatul Bogdan Toader: „Sperăm ca domnul Adrian Ioan Veștea să țină cont de solicitările venite din partea tuturor primarilor din teritoriu”

Deputatul Bogdan Toader: „Sperăm ca domnul Adrian Ioan Veștea să țină cont de solicitările venite din partea tuturor primarilor din teritoriu”

Deputatul social-democrat de Prahova Bogdan Toader, vicepreședinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, a participat, ieri, la audierea în comisiile de specialitate a lui Adrian Veștea, propunerea pentru funcția de ministru al Dezvoltării.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

”La audierea de astăzi (n.n. – ieri), Adrian-Ioan Veștea, propus pentru Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a primit aviz favorabil din partea comisiilor pentru administrație publică ale Camerei Deputaților și Senatului României. Este salutar faptul că domnul Veștea vine din administrația publică, după trei mandate de primar de oraș și aproape două mandate de președinte de Consiliu Județean. Este importantă menținerea unei comunicări constante cu reprezentanții autorităților publice locale și înțelegerea problemelor cu care se confruntă aceștia.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Ministerul Dezvoltării este unul dintre ministerele dificile, cu multe programe în derulare, condus până acum de Cseke Attila. Sperăm ca domnul Adrian Ioan Veștea să țină cont de solicitările venite din partea tuturor primarilor din teritoriu, care așteaptă sprijin în implementarea la timp a proiectelor prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, prin Planul Național de Redresare și Reziliență sau cele derulate prin Compania Națională de Investiții.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Îi doresc mult succes în activitate și în implementarea proiectelor!”, este mesajul transmis de parlamentarul de Prahova Bogdan Toader, după audierea de ieri din comisiile de specialitate.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191