Deputatul PNL Prahova Mircea Rosca: Marea „familie” europeana ne-a tratat azi ca pe ruda saraca

Deputatul PNL Prahova Mircea Rosca: Marea „familie” europeana ne-a tratat azi ca pe ruda saraca

Deputatul liberal Mircea Rosca a tinut sa-si manifeste dezamagirea fata de votul impotriva al Austriei dat astazi Romaniei, la reuniunea JAI.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Rosca a concluzionat ca tara noastra a fost tratata ca „ruda saraca” a marii familii europene, iar ingradirea accesului Romaniei in Schengen reprezinta o umilinta si o jignire adusa poporului roman.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

„Sunt mâhnit, revoltat, dezgustat de modul în care României i-a fost refuzat dreptul de a fi parte din Schengen.
Marea „familie” europeană ne-a tratat azi ca pe ruda săracă, o rudă îndepărtată de care se folosesc doar în momentele grele, când au nevoie și doar atât.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Nu asta înseamnă FAMILIA!
Dar de unde să înțeleagă occidentalii Europei acest lucru? Pentru ei familia are cu totul altă însemnătate.
Să vă spun eu ce înseamnă să fii o familie! Înseamnă, în primul rând, să fii solidar, să fii alături de fiecare membru al familiei la bine și la greu.
A fi o familie înseamnă ca toți să aibă un scop comun, nu interese ascunse, particulare.
Familia înseamnă să iubești toți membrii săi!
Doar că, în familia europeană, România a fost pusă la colț în mod nemeritat.

Sper ca la viitorul Consiliu UE de săptămâna viitoare, Președintele Iohannis să pună pe masă subiectul aderării la Schengen, iar umilința de azi să fie întoarsă.

Suntem europeni cu acte în regulă, poate mai europeni decât austriecii, iar aderarea la Schengen este dreptul nostru!
Altfel, jignirea la care au fost supuși românii azi va fi profundă și se va transforma din frustrare într-o atitudine eurosceptică față de Europa.

O seară binecuvântată și liniștită vă doresc!”, este mesajul transmis joi seara, de Mircea Rosca.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191