Deputatul PSD Bogdan Toader a publicat lista investitiilor din Prahova, aprobate prin PNRR

Deputatul PSD Bogdan Toader a publicat lista investitiilor din Prahova, aprobate prin PNRR

Zeci de proiecte de investitii au fost deja aprobate, la nivelul judetului, iar fondurile vor fi alocate prin Programul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Majoritatea proiectelor se refera la eficientizare energetica a unor cladiri publice si locuinte, modernizarea transportului in comun sau implementarea unor sisteme inteligente de management local.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

„Zeci de proiecte depuse de autoritățile locale din Prahova pentru a obține finanțare prin PNRR au fost deja aprobate!

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Atât prin Fondul Local, cât și prin Valul Renovării, primăriile prahovene au reușit să atragă fonduri importante, pentru obiectivele de investiții necesare dezvoltării comunităților locale.

Le doresc mult succes în implementarea proiectelor!”, a anuntat, astazi, deputatul PSD PRAHOVA Bogdan Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191