Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader, atac la Cătălin Drulă: „Din cauza acestui USR-ist nu se misca nimic la Autostrada Comarnic-Brasov”

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader, atac la Cătălin Drulă: „Din cauza acestui USR-ist nu se misca nimic la Autostrada Comarnic-Brasov”

DeputatulBogdan Toader, presedintele PSD Prahova, a explicat astazi de ce „nu se misca nimic” in evolutia proiectului Autostrazii Comarnic-Brasov.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Blocajul se datoreaza unui contract semnat de Catalin Drula, in care termenul pentru realizarea documentatiei a fost de 3 ani si jumatate.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

„Una dintre întrebările care mi se adresează tot mai des în ultima perioadă este ”De ce nu se mișcă nimic în privința autostrăzii Ploiești – Comarnic – Brașov?”.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Păi nici nu are cum! Pentru că distinsul domn userist-șef Cătălin Drulă, contestat chiar și de propriii membri de partid, fost ministru al Transporturilor, a decis că refacerea documentației autostrăzii Ploiești – Brașov se poate termina la… Calendele grecești!!!

Adică, mai concret, ca să afle toată lumea de ce nu sunt vești despre autostrada pe care nimeni nu o mai vede finalizată vreodată, vă spun așa:

În februarie 2021, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor – condus atunci de Cătălin Drulă – a semnat cu SC CONSITRANS S.R.L. un contract de circa 10 milioane de euro pentru „Completare/Revizuire Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru “Autostrada București – Brașov, tronson Ploiești – Brașov”.
O revizuire necesară, având în vedere schimbările majore de pe Valea Prahovei, din punct de vedere urbanistic, însă hiba este durata acestui contract:

– 30 de luni pentru Revizuirea/Completarea Studiului de Fezabilitate;
– 6 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire;
– 6 luni pentru Elaborarea Proiectului Tehnic de Execuție.

Pe 11 martie 2021, s-a dat ordinul de începere pentru refacerea documentației. Prin urmare, ar mai fi încă un an până când firma contractantă, Consitrans, ar trebui să finalizeze prima etapă a contractului. Ulterior, dacă ar fi să fie, încă un an, pentru celelalte două etape.

Drulă, simțindu-se cu musca pe căciulă și așa cum îi stă bine unui userist, dă vina pe alții. Respectiv pe liberalul Bode, care l-a precedat în funcția de ministru, care ar fi vinovat pentru termenul mare de execuție stabilit pentru acest contract.

Nici nu mai contează cine, ce, cum și de ce. Important e că lucrările la autostrada de la Ploiești la Brașov nu vor începe prea curând, date fiind circumstanțele actuale.”, a scris Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191