Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader: „PNL Prahova se dezintegrează!”

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader: „PNL Prahova se dezintegrează!”

Deputatul PSD Bogdan Toader a comentat evolutia nefasta a Partidului National Liberal – filiala Prahova, dupa ce organizatia a pierdut patru primari pe motive ce tin de coruptie sau alte incalcari ale legii.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Potrivit lui Toader, PNL Prahova este dominata de o „degringolada”, iar liderii de la Bucuresti au devenit sceptici in privinta viitorului oralganizatiei judetene a liberalilor.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

„PNL Prahova se dezintegrează!  După problemele cu legea ale unor primari și viceprimari liberali din județ, este degringoladă mare în filiala prahoveană, în urma demisiei lui Iulian Dumitrescu!

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Toți liderii naționali fug acum de filiala liberală din Prahova, rămasă fără ”căpetenie” și tot mai lovită de scandaluri:

Primarul din Lapoș, Constantin Țîrlea – condamnat la închisoare cu suspendare;

Primarul din Colceag, Valentin Stan – suspendat din funcție;

Primarul din Gura Vadului, Marius Nicolae Șora – cercetat penal;

Nici primarul din Cărbunești, Petre Stan, nu s-a simțit prea bine, demisionând din funcție, la începutul acestei săptămâni.

Acum, în an electoral, când toate structurile autorităților locale și naționale vor fi alese prin votul cetățenilor, sunt tot mai multe cazurile în care liberali din teritoriu vor să părăsească barca PNL Prahova, din cauza problemelor trecute și, posibil, viitoare!

Cu un PNL în disoluție la nivel județean, rămâne de văzut ce măsuri va lua conducerea națională în rândul acestei filiale, după întâmplările din ultima perioadă.”, a transmis Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191