Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader: „S-a decis: instalarea repartitoarelor nu mai este obligatorie până la finalul acestui an!”

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader: „S-a decis: instalarea repartitoarelor nu mai este obligatorie până la finalul acestui an!”

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader a anuntat, marti seara, ca a fost adoptat proiectul de lege care prevede amanarea montarii repartitoarelor de costuri, pentru persoanele racordate la sistemul de incalzire centralizat.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Camera Deputatilor a votat in favoarea acestei amanari valabile pana la finalul anului viitor.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

„S-a decis: instalarea repartitoarelor nu mai este obligatorie până la finalul acestui an!

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

O veste mult așteptată de ploieștenii care sunt racordați la sistemul centralizat: nu mai este obligatorie instalarea repartitoarelor de costuri până la finalul acestui an!

Cu 261 de voturi ”pentru”, Camera Deputaților a adoptat astăzi proiectul de lege prin care se amână cel puțin până la finalul anului 2023 obligativitatea montării repartitoarelor, echipamente de măsură contestate de mulți dintre românii care le au deja în apartamente!

Astfel că zeci de mii de familii din Ploiești nu vor mai avea stresul suplimentar al instalării acestor aparate, până la finalul acestui an, așa cum era inițial prevăzut, prin Ordonanță de Urgență!”, a anuntat Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191