Deputatul PSD Prahova Maya Teodoroiu salută reuşita Guvernului de intrare în spațiul Schengen

Deputatul PSD Prahova Maya Teodoroiu salută reuşita Guvernului de intrare în spațiul Schengen

Consiliul Uniunii Europene a votat în unanimitate primirea României și Bulgariei în spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

„Astăzi, 30 decembrie 2023, ora 22:38, Consiliul UE a adoptat Decizia privind aplicarea acquis-ului Schengen în România şi în Bulgaria. În conformitate cu Decizia Consiliului UE, acquis-ul comunitar Schengen se va aplica la frontierele aeriene şi navale ale României începând cu luna martie 2024”, a anunțat sâmbătă Ministerul de Interne, printr-un comunicat de presă.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

„Ca fost membru al echipelor care au negociat aderarea Romaniei la NATO si Uniunea Europeana, in anii 1998-2004, salut cu caldura reusita istorica a Guvernului PSD-PNL de intrare in spatiul Schengen, cu frontierele aeriene, odata cu finalul lunii martie 2024 !”, a transmis deputatul PSD Prahova Simona Maya Teodoroiu.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191