Descoperire uluitoare în Teleorman! Un jandarm a găsit o comoară care ar putea fi din anul 1500, înainte de Hristos: ”Am avut rara șansă” / FOTO

Descoperire uluitoare în Teleorman! Un jandarm a găsit o comoară care ar putea fi din anul 1500, înainte de Hristos: ”Am avut rara șansă” / FOTO

Un jandarm a făcut o descoperire incredibilă în Teleorman! Bărbatul a găsit o adevărată comoară, despre care se crede că ar putea fi din anul 1500, înainte de Hristos. Acesta a făcut imaginea publică și a mărturisit că a găsit o bucată importantă de istorie.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

O descoperire uluitoare a avut loc pe un câmp din Teleorman, în urmă cu foarte puțin timp. Cel care a pus mâna pe o adevărată comoară rară a fost un jandarm, pe care a găsit-o cu ajutorul unui detector de metale. Acesta a fost șocat de ceea ce a apărut în fața lui și a povestit public ce a găsit, de fapt.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Un jandarm a găsit o comoară în Teleorman

Bărbatul se afla pe un câmp din Teleorman și avea asupra lui un detector de metale. Acesta a găsit o bucată de pâmânt, în care se aflau două trei vârfuri de lace, nemaivăzute până acum în generația în care se aflăm. Aceasta i-a atras atenția, astfel că nu a trecut-o cu vederea și a analizat mai bine obiectul pe care l-a descoperit.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În cele din urmă, acesta a înmânat cele trei vărfuri de lance la Muzeul Județean Teleorman, unde specialiștii au analizat obiectul și au spus din ce perioadă provine, iar astfel au confirmat că nu aparține acestei generații. Obiectele ar fi fost folosite în urmă cu aproximativ 3700 de ani, conform experților.

Alte descoperiri care au atras atenția

În ultima perioadă, în România au fost făcute mai multe descoperiri terifiante. În urmă cu două zile, trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit de către soțul ei în mașină, în Focșani. De asemenea, un alt cadavru a fost găsit în București, la subsolul unei clădiri. În ambele cazuri a fost alertată poliția.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191