Desert prajitura de post cu mac, cocos si visine

Desert prajitura de post cu mac, cocos si visine

INGREDIENTE
200 g visine congelate
3 linguri zahar pudra
100 g unt de cocos
150 g zahar
200 ml lapte de cocos
2 linguri mac
270 g faina
2 lingurite praf de copt
1 lingurite bicarbonat
2 linguri nuca de cocos pentru decor
zahar pudra petru decor

A vorbit! Ce spune Alexandru Vasile, judecătorul din Ploiești care a suspendat decizia de anulare a alegerilor

Portii: 8 Timp de preparare: sub 60 minute

Europarlamentarul AUR Adrian Axinia, prezent la protestul din Ploiesti: „Luptam pentru democratie!”

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu mac, cocos si visine:
Mixeaza untul de cocos solid cu zaharul pana se omogenizeaza bine si zaharul incepe sa se topeasca. Adauga laptele de cocos si mixeaza usor. Amesteca intr-un bol faina, praful de copt, bicarbonatul si macul si pune treptat peste compozitia de mai sus. Amesteca usor si incorporeaza bine ingredientele.

Echipa de robotică Eastern Foxes, întâmpinată la aeroport de Virgiliu Nanu și Emil Drăgănescu

Tapeteaza o tava patrata de 24 cm cu hartie de copt si rastoarna aluatul. Niveleaza usor.

Pune zahar pudra peste visinele usor decongelate si asaza-le deasupra prajiturii.

Coace prajitura la 170 grade C, pentru 40 minute, pana trece testul scobitorii.

Scoate tava din cuptor si pune prajitura pe un grilaj si las-o la racit.

Presara deasupra nuca de cocos si zahar pudra.

TIPS-URI
1. In loc de unt de cocos puteti folosi margarina.
2. Laptele de cocos sa fie din cel la conserva sau cutiuta de carton, arata ca o smantana groasa. Il gasiti la raionul de produse asiatice, nu confundati cu bautura de cocos lichida la cutie de carton.
3. Se pot folosi si visine proaspete sau alte fructe, dupa plac.

 

 

 

 

sursa: www.bucataras.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0734.908.468