Desertul delicios pe care îl prepari cu doar 14 lei. Ai nevoie de câteva ingrediente super ieftine

Desertul delicios pe care îl prepari cu doar 14 lei. Ai nevoie de câteva ingrediente super ieftine

Pofta de ceva dulce și gustos nu trebuie să-ți golească portofelul. Poți prepara un desert delicios și economic chiar la tine acasă, folosind ingrediente accesibile și ieftine. Un desert care îmbină gustul delicios al morcovilor cu aroma bogată a unui chec perfect.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Ce ingrediente sunt necesare pentru această rețetă:

– 2 morcovi proaspeți, rasați fin- 2 ouă- 1 cană de zahăr- 1 cană de ulei vegetal- 2 căni de făină de grâu- 1 linguriță de praf de copt- 1 linguriță de scorțișoară- 1/2 linguriță de sare- Esență de vanilie (opțională)- Nuci sau alune mărunțite (opțional)

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cum se preparăIată cum se prepară acest desert extrem de delicios și economic:

1. Pregătește amestecul umed

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Într-un bol mare, amestecă ouăle cu zahărul până când obții o compoziție omogenă și pufoasă. Adaugă uleiul și esența de vanilie (dacă folosești) și amestecă bine.

2. Adaugă ingredientele uscate

În alt bol, amestecă făina, praful de copt, scorțișoara și sarea. Adaugă această compoziție în amestecul umed, treptat, amestecând continuu până când toate ingredientele sunt bine încorporate.

3. Integrează morcovii:

Adaugă morcovii rasați fin în amestecul de chec și amestecă bine până când aceștia sunt distribuiți uniform în compoziție.

4. Coace checul:

Preîncălzește cuptorul la 180°C. Unge și tapetează o formă de chec cu unt și făină. Toarnă amestecul în formă și nivelează-l cu o spatulă. Dacă dorești, presară nuci sau alune mărunțite deasupra.

5. Coace și servește:

Coace checul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45-50 de minute sau până când un băț de chibrit introdus în centrul checului iese curat. După ce este copt, lasă checul să se răcească în formă timp de 10-15 minute, apoi scoate-l și lasă-l să se răcească complet pe un grătar.

Acum ai un desert delicios și sănătos, preparat cu ingrediente accesibile. Desertul tău cu morcovi este gata să fie savurat în compania celor dragi, și totul fără să-ți golești buzunarul!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191