Desertul pe care Regina Elisabeta a II-a îl adora. E foarte ușor de preparat și ai nevoie de doar 4 ingrediente simple

Desertul pe care Regina Elisabeta a II-a îl adora. E foarte ușor de preparat și ai nevoie de doar 4 ingrediente simple

Regina Elisabeta a II-a avea o mulțime de rețete favorite care ne pot surprinde pe mulți dintre noi. Ea iubea preparatele simple și ușoare, iar dacă vrem să mâncăm și noi precum fostul suveran englez, aceste rețete sunt extrem de simple, cât și ieftine! Iar când vine vorba despre desert, pentru a pregăti prăjitura favorită a reginei, avem nevoie de numai câteva ingrediente banale!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Poate că mulți dintre noi ne putem imagina că regretata regină a Marii Britanii, Elisabeta a II-a, servea la fiecare masă mâncăruri complicate și exotice, pe care dacă le-am comanda noi, oamenii simpli, la un restaurant, ar trebui să scoatem și ultimii bani din buzunar. Ei bine, în realitate, lucrurile stăteau complet diferit! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , fostul bucătar regal, Darren McGrady, a dezvăluit că desertul favorit al reginei era o prăjitură extrem de simplă!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Pentru prăjitura cu biscuiți, de care regina nu se despărțea niciodată, avem nevoie de numai 4 ingrediente banale! Opțional, putem folosi și un ou crud, precum în rețeta originală, sau, dacă vreum, unul pasteurizat. Ingredientul de bază al desertului sunt biscuiții englezești, apoi, evident, zahăr granulat, unt și ciocolată neagră!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ei bine, modul de preparare al acestei rețete este unul extrem de simplu! Întâi, tot ce trebuie să faceți este să topiți ciocolata, care se va folosi atât în crema prăjiturii, cât și ca glazură. Apoi, trebuie fie să rupeți biscuiții, sau să îi tăiați în bucăți cât mai mici posibil! Pasul următor este să bateți untul și zahărul până când vor deveni pufoase, iar apoi să turnați și ciocolata topită. În rețeta originală, în acest moment trebuie introdus și oul, însă acest pas poate fi sărit.

Apoi, adăugați și bucățile de biscuiți și amestecați totul până când este uniform! Puneți amestecul în forma pregătită, acoperiți cu plastic, iar apoi puneți totul în frigider, până când se întărește. Când vine vremea să scoateți prăjitura, îndepărtați plasticul și turnați ciocolată topită ca glazură. După ce aceasta s-a întărit (la temperatura camerei), puteți servi și dumneavoastră desertul favorit al Reginei Elisabeta a II-a!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191